spot_img
AcasăLifestyleMondenMONDEN - Delia cântă la Paris în timpul EURO 2016

MONDEN – Delia cântă la Paris în timpul EURO 2016

DISTRIBUIȚI

Delia Matache va face turul Europei în această vară, dar nu în vreo vacanță, ci cu ocazia mai multor concerte pe care le va avea.

Delia Matache va avea o vară cât se poate de fierbinte, atât la propriu, cât și la figurat. A evitat, momentan, să-și programeze vreo vacanță exotică, asta pentru că încă nu a găsit vreo breșă în calendarul său, plin de concerte în toate cele trei luni. Artista nu va duce însă lipsă de aventuri și ieșiri peste hotare.

Delia are programate o serie de spectacole pentru românii din afară, urmând a cânta în mai multe țări, precum Italia, Anglia, Belgia, Spania și Franța, taman la Paris și fix în perioada Campionatului European de fotbal, atunci când se anunță alertă maximă de terorism în capitala franceză. Artista nu-și face însă griji.

”Va fi mai riscant pe stadioane, în plus va fi o foarte mare securitate în acea perioadă, în Franța”, s-a destăinuit aceasta unei bune prietene. După ce va colinda Europa cu show-urile sale, Delia va începe pregătirile, din toamnă, și pentru spectacolele mari de peste hotare, ceea ce presupune și pregătirea unor piese în limba engleză.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA