AcasăLifestyleMondenMOMENT LEGENDAR! 50 Cent, îmbrăcat de designerul vestimentar băimărean Lorand Coza. Cum...

MOMENT LEGENDAR! 50 Cent, îmbrăcat de designerul vestimentar băimărean Lorand Coza. Cum a reacționat artistul de renume mondial când a primit jacheta:

spot_img

DISTRIBUIȚI

Designerul vestimentar băimărean Lorand Coza face furori peste ocean. Cunoscut deja pe plaiurile mioritice după colaborări de top cu alți designeri vestimentari de renume, cum ar fi Cătălin Botezatu, Coza a decis în urmă cu câțiva ani să își ducă cariera la un alt nivel.

Urmând modelul visului american, băimăreanul s-a stabilit în SUA, unde a reușit să se afirme într-un timp relativ scurt. A devenit coordonator al brandului vestimentar Pretty Excuses și, împreună cu americanca Mary Feola, a ajuns pe val în lumea marilor celebrități.

După ce i-a creeat două ținute marii actrițe Priscilla Presley, a venit rândul unui alt artist de renume mondial să primească o creeație a designerului băimărean.

Unul dintre cele mai mari nume din industria muzicală la nivel mondial, rapper-ul 50 Cent, a primit o jachetă personalizată din partea lui Lorand Coza. Imediat după ce a primit cadoul, artistul s-a fotografiat alături de băimărean, vizibil încântat de articolul vestimentar.

Sunt onorat si bucuros pentru șansa de a-l întâlni pe legendarul 50 Cent si pentru a-i crea o jacheta!”, spune Lorand Coza care, cu siguranță, se alfă pe lista onorantă a băimărenilor cu care ne putem mândri.

 

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA