AcasăEvenimentMOMENT DE SUFLET - Concert de Paște pentru pacienții și personalul Spitalului...

MOMENT DE SUFLET – Concert de Paște pentru pacienții și personalul Spitalului de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare

DISTRIBUIȚI

Moment de suflet oferit de elevii Colegiului de Arte pacienților și personalului Spitalului de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare în săptămâna premergătoare Sărbătorilor de Paște.

Am dorit să marcăm Sărbătorile de Paște printr-un parteneriat între Spitalul de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare și Colegiul de Arte din municipiu, să aducem lumină și pace sufletească pacienților internați și întregului personal medical. Apreciem sprijinul acordat de către conducerea Colegiului de Arte, corpul profesoral și elevii pentru momentul folcloric ce a bucurat audiența”, a declarat Ludovica Rusu, managerul Spitalului de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare.

Unitatea medicală s-a transformat miraculos într-o sală de concert în care au răsunat vocile tinere ale Grupului de muzică vocală tradițională coordonată de profesor Dorin Chereji, acompaniați la vioară și violă. În holul mare al spitalului au răsunat acordurile unor bucăți muzicale clasice interpretate la vioară, clarinet, violă, pianină și flaut de către elevi talentați. Bucuria și încântarea s-au oglindit pe fețele bolnavilor internați care au uitat astfel pentru o vreme de suferința care îi ține în spital.

A fost o surpriză plăcută invitația din partea instituției și sperăm să nu fie unica și să ne întâlnim și cu alte evenimente”, a precizat Maria Pocol, directorul adjunct al Colegiului de Arte Baia Mare.

Seria de momente culturale dedicate Sărbătorilor de Paște va continua la Spitalul de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare cu o expoziție de lucrări plastice.

 

Biroul de presă al Spitalului de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA