AcasăEvenimentMOFT INCREDIBIL - O fetiţă de 14 ani şi-a "înscenat" răpirea. Minora...

MOFT INCREDIBIL – O fetiţă de 14 ani şi-a „înscenat” răpirea. Minora a spus că a fost luată de doi mascaţi, legată la ochi şi mâini şi urcată într-o maşină

spot_img

DISTRIBUIȚI

O secţie de poliţie rurală din apropiere de Baia Mare a fost sesizată despre faptul că, o minoră de 14 ani a fost victima unei lipsiri de libertate. Astfel, fata a declarat că, în timp ce se afla în curtea locuinţei, a fost acostată de două persoane mascate, care au legat-o la ochi şi la mâini după care au dus-o într-o maşină cu care s-au deplasat pe o distanţă necunoscută, timp de aproximativ 10 minute. Cei doi au oprit maşina, au lovit-o şi apoi au adus-o înapoi, la domiciliu.

Poliţiştii au început imediat verificările şi nu le-a trebuit mult pentru a stabili că minora îşi înscenase răpirea. Ea şi-a conceput planul împreună cu alţi doi minori, colegii ei de clasă, un băiat şi o fată. Motivul pentru care minora a recurs la un astfel de gest, care a alertat poliţia şi familia, a fost că dorea să-şi determine aparţinătorii să o transfere la o şcoală de la oraş. Minora şi complicii ei riscă să răspundă în faţa legii pentru gestul lor necugetat.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA