AcasăActualitateMODIFICĂRI ÎN ADMINISTRAȚIA BĂIMĂREANĂ – Noua structură a Primăriei Baia Mare aduce...

MODIFICĂRI ÎN ADMINISTRAȚIA BĂIMĂREANĂ – Noua structură a Primăriei Baia Mare aduce modificări menite să îmbunătățească activitatea

DISTRIBUIȚI

Schimbări în structura Primăriei municipiului Baia Mare. Primarul Cătălin Cherecheș a anunțat modificări importante în organigrama administrației locale. Modificări importante vor avea loc la nivelul Direcției Poliției Locale. Aici, activitatea se va concentra pe două activități importante: Corp Control Comercial și Ordine Publică și Circulație.

Ambele direcții vor funcționa sub coordonarea unui director general, funcție pentru care îmi doresc să participe la concurs și oamenii profesioniști din Poliția Română, cei care intră în rezervă Sunt oameni cu experiență, oameni cred că pot da rigoare și o imagine pozitivă Poliției Locale”, arată Cherecheș.

Schimbări considerabile vor avea loc și în cazul altor direcții importante din cadrul Primăriei Baia Mare. Noua organigramă a Primăriei Baia Mare presupune eliminarea a patru posturi de directori.

Direcția de Patrimoniu dar și cea Juridică vor fi adunate sub umbrela unui singur director, urmând ca din atribuțiile Direcției de Patrimoniu să fie scoasă administrarea și întreținerea imobilelor, segment care urmează să fie transferat la Direcția de Dezvoltare Publică. În subordinea Arhitectului șef era un post de director care se desființează. Organizăm o direcție nouă pentru tot ceea ce înseamnă promovare din perspectivă economică, cultură, educație, tineret, turism, inclusiv comunicare și promovare a municipiului. Va fi o direcție distinctă care va face ca municipiul Baia Mare să existe nu doar pe plan național ci să promovăm în special din perspectivă turistică și economică, dar și a oportunităților de afaceri”, a mai declarat Cătălin Cherecheș.

ActualMM

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA