AcasăEvenimentMOBILITATE PENTRU SENIORI - Prezentare inedită de scutere medicale și cărucioare electrice...

MOBILITATE PENTRU SENIORI – Prezentare inedită de scutere medicale și cărucioare electrice în Centrul Vechi din Baia Mare

spot_img

DISTRIBUIȚI

Atmosferica, în parteneriat cu Asociația Caspev, Municipiul Baia Mare și TBI Pay vine în sprijinul categoriilor speciale din Baia Mare.

În data de 1 octombrie, ora 11, în Centrul Vechi (zona restaurantului Lumiere), are loc o prezentare și testare de scutere medicale pentru vârstnici și cărucioare speciale pentru persoane cu probleme de mobilitate.

În cadrul evenimentului pot participa seniorii sau persoanele cu dizabilități care vor putea proba GRATUIT aceste dispozitive.

Inițiativa se adresează atât persoanelor fizice, cât și asociațiilor care se ocupă cu îngrijirea persoanelor vârstnice, respectiv cu persoanele cu nevoi speciale.

Trăim vremuri în care persoanele vârstnice sau cele cu nevoi speciale au posibilitatea de a se bucura de mobilitate cu ajutorul tehnologiilor moderne și a unor aparaturi special create pentru a veni în sprijinul lor. Scuterele medicale și cărucioarele electrice sunt dispozitive moderne care pot fi folosite cu ușurință de seniori sau de persoanele cu nevoi speciale. O plimbare în parc, cumpărăturile de zi cu zi sau pur și simplu bucuria de a putea să circuli fără ajutorul celor din jur sunt acum o posibilitate pentru cei care depind de alții„, susțin reprezentanții Atmosferica.

Pe lângă persoanele fizice sunt așteptate la eveniment și reprezentanții asociațiilor și centrelor care au în grijă seniori sau persoane cu nevoi speciale și care vor să își ușureze munca, respectiv să vină în sprijinul beneficiarilor lor.

Scuterele și cărucioarele pot fi achiziționate și în rate, fără dobândă

Mulțumită administrației locale, Baia Mare este un oraș care are acum pe toată raza sa alei special destinate cicliștilor și, astfel, implicit celor care depind de scutere medicale sau cărucioare electrice. De asemenea, parcurile din oraș sunt modernizate și seniorii ori persoanele cu dizabilități pot să se bucure de natură alături de ceilalți cetățeni.

Pentru că nu toți își permit să achiziționeze un astfel de dispozitiv, am gândit și posibilitatea de a putea fi achiziționate în rate, fără dobândă, astfel încât de ofertele noastre să poată beneficia în mod echitabil toate persoanele, indiferent de venit„, transmit reprezentanții Atmosferica.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA