AcasăLifestyleMobilă pentru casă online: Cum să cumpărați mobilier de pe Internet

Mobilă pentru casă online: Cum să cumpărați mobilier de pe Internet

spot_img

DISTRIBUIȚI

Achizițiile online au avantajele lor incontestabile. Și nu numai în domeniul îmbrăcămintei, produselor cosmetice, cărților sau alimentelor, ci și a mobilierului. Cum altfel ne putem reînvia casa, unde în prezent petrecem mai mult timp decât pe Internet? Am adunat 7 avantaje și sfaturi pentru dumneavoastră, astfel încât să aveți control asupra cumpărăturilor și să nu fiți surprinși neplăcut atunci când vi se livrează un produs.

Sursa de imagine: Followtheflow / Shutterstock.com

De ce să cumpărați mobilier online?

  • puteți găsi variante mult mai ieftine
  • aveți o gamă mai largă de produse
  • puteți căuta mai rapid cu ajutorul filtrelor și parametrilor specificați
    după cumpărare veți avea toate in
  • iormațiile posibile și imposibile despre produs
  • puteți găsi fotografii cu produse în interior
  • puteți verifica și aproxima calitatea produselor după recenziile utilizatorilor și evaluările
  • magazinelor online

Ce dezavantaje puteți întâlni?

  • absența unor servicii suplimentare
  • reclamații mai complexe
  • nu este posibil să vedeți mobilierul cu ochii dumneavoastră și să-l atingeți

Sursa de imagine: AlexRoz / Shutterstock.com

1. Căutați originalitate

În confortul casei dumneavoastră, nimeni nu vă va obliga să vă grăbiți, nu va trebui să vă deplasați pe alei pline de oameni, nici să prindeți ultimele lumânări cu preț redus. Aveți suficient timp să căutați produsele de careaveți nevoie pentru casă. Inspirați-vă din fotografiile de interior și de produse, căutați pe Pinterest tipurile de produse și stilurile preferate. De asemenea, veți avea o imagine de ansamblu mai bună a ceea ce se potrivește sau nu se potrivește cu interiorul locuinței dumneavoastră și veți avea piese de mobilier selectate mai uniform.

2. Căutați după imagine

Dacă ați ales deja o piesă de mobilier pe care ați dori să o cumpărați, încercați și să o găsiți. Nu cunoașteți denumirea completă sau nici măcar nu știți în ce magazin se vinde acest produs? Nu contează, căutați-l după imagine. Faceți doar o fotografie sau descărcați una de pe internet. Apoi încărcați-o pe motorul de căutare pe internet Biano.ro (trebuie doar să faceți clic pe pictograma camerei) și dintr-o dată veți găsi aceleași produse similare din diverse eshop-uri, pe care le puteți sorta, de exemplu, după preț alegând cele mai ieftine.

3. Citiți ghiduri de cumpărături și reviste

Este destul de comun faptul că în magazine rareori întâlniți pe cineva care v-ar sfătui să alegeți ceva după preferințele dumneavoastră. Și dacă se găsește cineva, de obicei nu aveți suficient timp, pentru a face cercetarea corectă a pieței. Acest lucru nu se va întâmpla, în schimb, pe Internet. Din fericire, puteți găsi destul de ușor suficiente informații despre tipul de mobilier de care aveți nevoie. În același timp, puteți măsura dimensiunile camerei din propria locuință și puteți alege în funcție de acestea. Datorită acestui lucru, veți cunoaște perfect ce canapea și cu ce dimensiuni o puteți amplasa în living sau cât de mari ar trebui să fie noptierele pentru dormitor. Singurul lucru care vă poate crea dubii sunt saltelele care, într- adevăr, trebuie să fie testate personal pentru a fi liniștiți. Dar chiar și în acest caz, puteți paria pe recenziile utilizatorilor sau puteți selecta o anumită saltea după caracteristicile de rigiditate, duritate și tipul acesteia, în funcție cu ce sunteți obișnuiți.

Sursa de imagine: p_ponomareva / Shutterstock.com

4. Faceți o listă

Știți sentimentul acela când mergeți la Ikea după o lingură și vă întoarceți înapoi cu două lumânări, o floare nouă, o pernă decorativă și un taburete? Problema apare atunci când faceți astfel de cumpărături fără a vă gândi corespunzător și ajungeți să achiziționați lucruri de care nu aveți nevoie și care nu se potrivesc absolut deloc cu interiorul locuinței dumneavoastră. Puteți salva o parte din bani creând o listă de cumpărături mai inteligentă. Verificați dacă magazinul online preferat oferă opțiunea de a marca produse într-o listă imaginară de cumpărături sau o listă de dorințe. Sunteți scutiți de a vă deplasa în magazine fizice cu o listă pe hârtie.

5. Cumpărați rațional

Întotdeauna faceți cumpărături rațional. Acasă, veți avea timp să analizați atent și să luați în considerare dacă combinațiile pe care le-ați ales sunt într-adevăr potrivite. Concentrați-vă pe piesele de mobilier care pot fi combinate bine, sunt în culori mai calde, mai cremoase și sunt ușor de asortat cu restul locuinței. Pe de altă parte, vă puteți permite nuanțe și modele mai extravagante pentru lucruri care pot fi ușor schimbate, cum ar fi perdele, covoare, perne decorative sau așternuturi.

Sursa de imagine: PinkyWinky / Shutterstock.com

6. Citiți cu atenție descrierile produsului

Piesele individuale pentru locuințe tind să fie descrise destul de bine în magazinele online de mobilă. Veți fi la curent cu informații despre dimensiuni reale, materialele din care sunt confeționate și tipul de mobilier. Cu toate acestea, multe magazine oferă mostre gratuite de tapițerie sau recenzii video sau fotografii din interior.

7. Analizați magazinele online

Pentru că achiziționarea mobilei este un lucru important nu numai din punct de vedere al volumului, ci și din punct de vedere financiar, citiți mai întâi condițiile magazinelor electronice individuale. Unele oferă livrare gratuită peste o anumită sumă, în timp ce altele percep tarife mai mari pentru pachetele mai mari. De asemenea, este bine să aflați cum se va proceda în cazul reclamațiilor, dacă doriți să returnați produsele sau dacă acestea sunt deteriorate. Unele magazine oferă până la 90 de zile pentru a returna bunurile, și puteți găsi companii care vor ridica marfa și o vor livra, luând asupra lor toate cheltuielile.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA