AcasăActualitate112MOARTE SUSPECTĂ – O femeie din Timișoara a fost găsită moartă în...

MOARTE SUSPECTĂ – O femeie din Timișoara a fost găsită moartă în casa unui lift, la 24 de ore după ce ar fi fost răpită

DISTRIBUIȚI

MOARTE SUSPECTĂ  O femeie a dispărut fără urmă, iar rudele ei au crezut că ar fi fost răpită pe stradă la Timișoara. Potrivit apropiaților, Maria Budeanu ar fi  fost urmărită și probabil atacată de cel puțin doi indivizi necunoscuți, în timp ce mergea spre serviciu. Oamenii au vizionat imaginile suprinse de camerele de supraveghere în zona în care femeia a dispărut.

Femeia, care ar fi fost răpită la Timișoara, a fost găsită moartă. Trupul fără viață a fost descoperit de rude în casa unui lift de la serviciu, unde, cel mai probabil, a căzut. Fiul Mariei Budeanu a anunțat Poliția care o căuta de două zile, de când a fost dată dispărută. Trupul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, unde legiștii vor stabili cauza exactă a morții.

Maria Budeanu a fost văzută ultima dată luni dimineață, în jurul orei 6, atunci când a plecat de acasă, scrie tion.ro. Femeia nu a mai ajuns nici la serviciu și nici înapoi acasă. Membrii familiei spun că au încercat s-o sune, însă telefonul mobil era închis.

La aproape 24 de ore de la dispariție, fiul femeii a aflat că mama sa i-ar fi povestit unei prietene despre un incident bizar. În drum spre serviciu, Maria Budeanu ar fi fost abordată de un individ necunoscut care i-ar fi făcut avansuri, însă femeia le-a refuzat.

Rudele au reconstituit traseul parcurs de Maria Budeanu, de luni dimineață, când a dispărut pe o stradă din Timișoara. Cu ajutorul unor comercianți, oamenii au intrat în posesia unor imagini de pe camerele de supraveghere. În imagini apare femeia în timp ce se îndrepta spre stația de autobuz ca să meargă la serviciu.

Sursă info și foto.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA