AcasăActualitate112MOARTE SUSPECTĂ ÎN PRAHOVA - Corpul unei femei de 27 de ani,...

MOARTE SUSPECTĂ ÎN PRAHOVA – Corpul unei femei de 27 de ani, găsit fără haine pe un câmp

DISTRIBUIȚI

MOARTE SUSPECTĂ ÎN PRAHOVA  Moarte învăluită în mister pentru o tânără de 27 de ani, din Telega, județul Prahova. Aceasta a fost găsită în luna octombrie decedată pe un câmp din apropierea autostrăzii A2, în județul Călărași, notează ziarulincomod.ro.

„În urmă cu 2 săptămâni am aflat că o fostă colegă de liceu (fată – 27 ani) a murit. După mai multe discuții cu foștii colegi, am fost informat că Poliția a declarat că a fost găsită moartă de hipotermie, înecată într-un lac din jud. Călărași (ea locuia în Telega – jud. Prahova), fără haine pe ea. La autopsie a reieșit că n-a consumat alcool sau droguri. Părinții sunt distruși, era singurul copil. Vă rog să ne ajutați, poate Poliția o să facă o anchetă serioasă. V-am trimis așa târziu acest mesaj pentru că am primit o recomandare. Am trimis acest mesaj la 3 televiziuni și nici una n-a fost interesată de acest subiect, vă rugăm să îi ajutați pe părinți să se facă dreptate”, este mesajul primit pe adresa redacției sursei citate, de la un o persoană care o știa pe Mirabela.

Tânăra se întorsese de puțin timp în țară, după ce până de curând a locuit în Danemarca, cu fostul iubit. Întoarsă în Telega, potrivit fostului coleg de clasă care a discutat cu mai mulți apropiați ai fetei, s-ar fi împrietenit cu mai multe prostituate pe care încerca să le convingă să renunțe la „meseria” respectivă. Cu câteva zile înainte de a fi găsită decedată, tânăra și-ar fi sunat părinții de pe un număr care nu-i aparținea, iar ultima sa postare de pe Facebook este un atac la adresa unei alte femei, pe care o înjură și căreia îi spune că este falsă și îi reproșează că este ipocrită și că i-a adus greutăți.

Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Călărași spun că în acest caz a fost deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, care este instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Călărași. Aceștia au mai declarat că trupul Mirabelei nu a fost găsit în lac, cum s-a înțeles inițial, ci pe un câmp, dar că nu sunt suspiciuni de omor în cauză, nefiind indicii de moarte violentă.

Reporterii ziarului Incomod a luat legătura cu tatăl Mirabelei, care ne-a povestit că știa că fiica sa a plecat pe data de 9 octombrie la București, la un concert al artistului Dilimanjaro. Prieteni de-ai fetei spun că acesta ar fi fost de fapt iubitul Mirabelei. Tatăl tinerei mai spune că pe data de 11 Mirabela l-a sunat de pe un număr străin și i-a spus că este bine, dar n-au apucat să vorbească decât 45 de secunde.

Șase zile mai târziu, pe 17 octombrie, polițiștii din Telega l-au anunțat că unica sa fiică a fost găsită moartă, cu trupul dezbrăcat, lângă autostradă. Omul nu își explică cum a ajuns fiica sa în județul Călărași și spune că anchetatorii i-au mai zis că în sângele fetei au fost depistate droguri, dar el știe că fiica sa nu obișnuia să consume astfel de substanțe.

Citește continuarea articolului, AICI.

Sursă foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA