AcasăActualitate112MOARTE SUSPECTĂ - Beneficiar al unui centru de îngrijire pentru persoane cu...

MOARTE SUSPECTĂ – Beneficiar al unui centru de îngrijire pentru persoane cu handicap mintal din Satu Mare, decedat la un spital din Baia Mare

DISTRIBUIȚI

MOARTE SUSPECTĂ Un beneficiar al Centrului de Îngrijire şi Asistenţă pentru Persoanele cu Handicap Mintal „O viaţă nouă” a decedat la un spital din Baia Mare.

Omul, în vârstă de 54 de ani, a fost internat la spitalul din Baia Mare cu fractură costală.

Medicul legist a stabilit că moartea a survenit ca urmare a perforării unui organ intern.

Poliţiştii sătmăreni au fost sesizaţi de colegii lor din Maramureş şi efectuează cercetări în cauză, conform Informaţia Zilei de Satu Mare.

Potrivit unor surse apropiate angajaţilor centrului, se pare că în cursul săptămânii trecute, mai exact miercuri, S. Alexandru (54 ani) a fost bătut de alţi trei beneficiari.

În urma loviturilor primite, bărbatul a suferit mai multe leziuni. Cu toate acestea se pare că personalul a sunat la ambulanţă doar vineri, când omul avea febră. A fost transportat la spitalul din Baia Mare, unde din nefericire a decedat.

Poliţiştilor le rămâne sarcina să stabilească împrejurările în care bărbatului i-a fost fracturată coasta, dar şi de ce personalul de serviciu nu i-a sesizat imediat după producerea incidentului.

Aceştia s-au mulţumit să sune la ambulanţă şi să-l trimită pe om la spital. Surse apropiate centrului ne-au informat că altercaţia s-ar fi comis pe fondul lipsei de personal cu care se confruntă centrul. Fiind vorba de un centru pentru persoane cu handicap mintal ar trebui să fie mai mulţi angajaţi pe toate schimburile.

Accident sau lovituri cauzatoare de moarte, este întrebarea la care trebuie să răspundă poliţiştii.

 

Info

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA