AcasăActualitate112MOARTE ȘOCANTĂ ÎN VASLUI - Un copil de 10 ani a murit...

MOARTE ȘOCANTĂ ÎN VASLUI – Un copil de 10 ani a murit sufocat de geamul portierei unei mașini

spot_img

DISTRIBUIȚI

MOARTE ȘOCANTĂ ÎN VASLUI  Un copil de 10 ani, din localitatea vasluiană Codăeşti, a murit în condiţii stupide luni seara, după ce şi-a prins gâtul în geamul portierei maşinii unei surori.

Băiatul era singur acasă şi, cel mai probabil, cred anchetatorii, se juca singur în maşina surorii, când, la un moment dat, a acţionat butonul de închidere automată a unuia dintre geamurile electrice, prinzându-şi gâtul între placa de sticlă culisantă şi rama portierei. Copilul a fost găsit fără suflare de o fetiţă de 9 ani, care venise să se joace împreună. Copila şi-a alertat tatăl, care l-a rândul său a sunat după ajutor la 112. Până la sosirea cadrelor medicale, mai multe persoane au încercat să îl resusciteze pe copil, însă acesta nu mai prezenta semne vitale. Echipajul de la Ambulanţă, sosit la faţa locului, nu a făcut decât să constate decesul băiatului.

Cei care au intervenit au fost medicul de la Centrul de Permanenţă Codăeşti şi un echipaj medical cu asistentă care era în trecere cu ambulanţa prin zonă. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic, având în vedere că băiatul era deja vânăt, ceea ce înseamnă că era mort de câteva zeci de minute”, a precizat purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui, medicul Daniel Ungureanu. Poliţiştii au declanşat o anchetă în acest caz pentru a stabili împrejurările în care s-a produs tragedia.

Din primele cercetări desfăşurate, anchetatorii au stabilit că băieţelul se afla singur acasă în momentul producerii tragediei. Mama sa, care este văduvă din 2012, era la muncă la un magazin din sat. Maşina în al cărei geam de la portieră şi-a prins gâtul este a unei surori aflate la muncă în străinătate. Potrivit poliţiştilor vasluieni, băiatul nu avea cheia de la maşină, însă geamul putea fi acţionat şi fără aceasta. Băieţelul care a pierit sufocat era cunoscut ca fiind un copil cuminte şi credincios. Cânta la strană în biserică şi visa să ajungă preot.

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA