AcasăLifestyleMituri și adevăruri despre funcția de Autoplay de la păcănele

Mituri și adevăruri despre funcția de Autoplay de la păcănele

DISTRIBUIȚI

Funcția de Autoplay la păcănele poate fi foarte utilă, în cazul în care ești ocupat și vrei să lași jocul „să curgă”, sau dacă beneficiezi de un număr mare de rotiri și nu vrei să tot dai click pe butonul mouse-ului sau să tot atingi butonul telefonului.

De exemplu, există o ofertă promoțională la cazinou fără depunere, după verificarea identității, care constă în 500 de rotiri gratuite la slotul Book of Dead. Este greu să reziști tentației de a le juca pe toate deodată, mai ales că primești câștigurile în cont numai după epuizarea învârtirilor. În asemenea situații, Autoplay-ul este chiar folositor. După ce îl activezi, setezi numărul de runde care dorești să se declanșeze automat. Dacă depinde de tine, mai stabilești și numărul de linii de plată al rotirilor și miza fiecărei rotiri. Dacă ele sunt gratuite, aceste elemente sunt implicite.

O funcție utilă pentru îndeplinirea cerințelor de rulaj

Un alt scenariu în care funcția menționată ajută este cel în care încerci să efectuezi rulajul unor fonduri suplimentare. De pildă, poți primii 100 de rotiri gratuite la Shining Crown dacă efectuezi un depozit de minim 100 de lei, iar câștigurile obținute în urma utilizării acestor învârtiri sunt acordate în fonduri suplimentare. Pentru transferarea lor în balanța cash, trebuie să le rulezi de 25x, la același slot. Îndeplinești condiția cu mai mare ușurință dacă treci pe modul automat. În general, este mai ușor să faci rulajul la sloturi decât la jocuri de masă, mai ales că păcănelele au peste tot pondere de 100% în îndeplinirea cerințelor (mizezi 10 lei, sunt luați în considerare 10 lei), în timp ce alte jocuri au pondere de la 50% în jos.

Se poate seta ca jocul să iasă din modul Autoplay în momentul în care se obține un câștig care depășește o valoare specificată, sau în care se pierde o anumită sumă (din nou, opțiunea cu pierderea nu este valabilă în cazul rotirilor gratuite). O altă situație în care rotirile automate se opresc este cea în care este declanșată o funcție specială interactivă (de exemplu, trebuie să alegi un pachet de învârtiri gratuite dintre mai multe variante disponibile: 15 rotiri cu factor de multiplicare 2 X, sau 10 rotiri cu factor de multiplicare 6 x, sau 5 rotiri cu factor de multiplicare 10x).

Teorii despre șansele de câștig

Unul dintre miturile care circulă pe Internet este că ai mai multe șanse de a prinde un Jackpot dacă joci pe Autoplay. Explicația constă în faptul că această funcție îți permite să joci un număr maxim de rotiri într-un interval de timp, iar învârtirea care declanșează premiul cel mare poate „pica” la tine, nu la altcineva. Acest mit nu are un fundament „științific”, întrucât nu scrie nicăieri că jackpotul va fi acordat la o anumită oră. Poate că este declanșat la un minut după ce îți epuizezi tu bugetul…

Un alt mit este în defavoarea modului automat. Unii jucători sunt de părere că șansele de a obține câștiguri sunt mai mici când dai Autoplay, pentru că softul „știe” că nu ești atent la joc. Dacă cunoști cât de cât principiul de funcționare a păcănelelor, îți dai seama că teoria este greșită. Scriptul sloturilor nu face nicio diferență între învârtirile „normale”, cele automate și cele gratuite. Șansele de câștig sunt egale pentru cele trei moduri.
Pe de altă parte, este adevărat că utilizarea rotirilor automate sporește șansele de a ieși pe minus la păcănele, dar acest lucru este cauzat de marja de profit percepută de cazinoul online. „Casa” este mereu pe plus pe termen lung, iar viteza cu care se succed învârtirile comprimă timpul.

În concluzie, funcția Autoplay nici nu îți mărește șansele de câștig, dar nici nu ți le micșorează. Ea poate fi utilă, însă nu îți recomandăm să o activezi și să îți vezi apoi de alte treburi, fără să urmărești jocul. Pierzi toată tensiunea și distracția care justifică accesarea unui cazinou online.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA