spot_img
Acasăsinucidere maramuresMitropolitul Andrei a vizitat ieri Episcopia Maramureşului şi Sătmarului

Mitropolitul Andrei a vizitat ieri Episcopia Maramureşului şi Sătmarului

DISTRIBUIȚI

Înaltpreasfinţitul Părinte Andrei Mitropolitul Clujului, Maramureşului şi Sălajului a efectuat Marţi, 27 noiembrie 2012, o vizită canonică în Episcopia Maramureșului și Sătmarului, după cum ne informează Radio Renaşterea.

Înaltpreasfințitul Părinte Andrei a vzitat Mănăstirea “Sfânta Ana” Rohia, unde a fost întâmpinat de către Arhim. Macarie Motogna – egumenul mănăstirii.

Ulterior ierarhul a vizitat biserica nouă a mănăstirii, analizând stadiul lucrărilor de pictură a bisericii precum şi lucrările la Centrul monahal-cultural N. Steinhardt.

Înaltpreasfinţia Sa a fost primit apoi de către Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop Justinian al Maramureşului şi Sătmarului la reşedinţa de la Mănăstirea Rohia.
IPS Părinte Mitropolit l-a felicitat şi i-a urat ani mulţi cu sănătate Părintelui Arhim. Serafim Man, care în 27 noiembrie a împlinit 77 de ani de viaţă.

Vizita canonică a continuat la Centrul eparhial unde ÎPS Arhiepiscop și Mitropolit Andrei a avut o întâlnire cu PS Iustin, arhiereu vicar al Episcopiei Maramureșului și Sătmarului și cu președintele Consiliului Județean Maramureș. Însoțit de PS Iustin, ÎPS Părinte Andrei a vizitat ulterior șantierul noii catedrale episcopale.

Vizita canonică a mitropolitului Clujului în Episcopia Maramureșului și Sătmarului s-a încheiat marți seara la Mănăstirea de la Oarța de Sus.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA