AcasăEvenimentMITING AVIATIC - Duminică, pe aeroport va avea loc Maramureş Air...

MITING AVIATIC – Duminică, pe aeroport va avea loc Maramureş Air Show 2015

spot_img

DISTRIBUIȚI

Aeroportul Internaţional Baia Mare vă invită duminică, 20 septembrie 2015, începând cu ora 14.00, la mitingul aviatic „Maramureş Air Show”, eveniment organizat în parteneriat cu Consiliul Judeţean Maramureş şi Aeroclubul României.

În cadrul manifestării „Maramureş Air Show 2015”, maramureşenii vor asista la spectaculoase demonstraţii de măiestrie ale piloţilor de acrobaţie şi paraşutiştilor. Intrarea spectatorilor pe pista Aeroportului Internaţional Baia Mare este liberă (gratuită) şi se va face începând cu ora 13.00.

IMG_6419Aeroclubul României va fi prezent la eveniment cu „Hawks of Romania” („Şoimii României”) – echipa naţională demonstrativă de acrobaţie cu avionul -, „White Wings” („Aripi Albe”) – echipa demonstrativă de zbor acrobatic cu planorul -, „The Pelicans” („Pelicanii”) – echipa demonstrativă de zbor cu avioane ultrauşoare -, Vulturii Tricolori – echipa demonstrativă de zbor cu avioane Zlin 142 – şi Blue Wings Romania („Aripi Albastre România”) – echipa demonstrativă de lucru relativ pe cupolă – paraşutişti.

De asemenea, la „Maramureş Air Show 2015” vor fi expuse 15 avioane uşoare, un balon cu aer cald (tip Kubricek), aeromodele de la Cercul de Aeromodele al Palatului Copiilor Baia Mare şi motociclete de tip chopper şi speed de la Clubul „Rock’N’Road” Baia Mare. În perioada 18-20 septembrie, doritorii pot executa salturi în tandem cu paraşuta, contra cost (detalii: Cristina Stenczel – tel. 0735. 302.847).

afis air showMaramureş Air Show este un eveniment aviatic de înaltă calitate şi spectaculozitate care sperăm să-i bucure pe toţi maramureşenii ce vor decide să-şi petreacă după-amiaza de duminică pe Aeroportul Internaţional Baia Mare. Sperăm să fie prezenţi cât mai mulţi spectatori la acest miting de excepţie, de aceea, pentru familiile cu copii, am gândit şi o zonă cu jocuri de agrement pentru cei mici. De asemenea, evenimentul creat de piloţi şi paraşutişti din echipele naţionale ale României se bucură şi de câteva prezenţe inedite care au acceptat invitaţia noastră de a face parte din acest show. Am pregătit mai multe surprize ce sperăm să placă spectatorilor, una pot să o dezvălui: pentru prima dată la un miting aviatic o motocicletă se va întrece într-un concurs de viteză cu un avion. Acest miting aviatic este şi o modalitate de a compensa disconfortul cauzat maramureşenilor de închiderea aeroportului până la sfârşitul anului E o decizie obligatorie pentru că imediat după finalizarea achiziției publice vor începe efectiv lucrările pentru extinderea şi modernizarea pistei”, a declarat Dorin Buda, directorul general al Aeroportului Internaţional Baia Mare.

Evenimentul este sponsorizat exclusiv de Universal Alloy Corporation Europe şi beneficiază de susţinerea următorilor parteneri media: Trustul de presă EMaramureş, Glasul Maramureşului, Graiul Maramureşului, Informaţia zilei de Maramureş, Gazeta de Maramureş, Vocea Transilvaniei, TL+, Maramureş TV, Nord TV, TV Sighet, Mara Media, Sighet FM, ziarMM, actualMM.ro, jurnalMM, Necenzurat, Detectivul de presă Şoc, Doza24.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA