AcasăActualitateMISIUNI DE WEEKEND – Jandarmii maramureşeni, la datorie pe timpul manifestărilor cultural–artistice...

MISIUNI DE WEEKEND – Jandarmii maramureşeni, la datorie pe timpul manifestărilor cultural–artistice şi sportive

DISTRIBUIȚI

MISIUNI DE WEEKEND Ca de fiecare dată şi în acest sfârşit de săptămână jandarmii maramureşeni vor executa mai multe misiuni de asigurare a unui climat de ordine şi siguranţă publică pe timpul desfăşurării manifestărilor cultural – artistice, sportive şi a altor activităţi ce vor avea loc în spaţiul public pe raza judeţului.


În cadrul Concursului naţional „Oraşul din inima mea”, Şcoala Gimnazială „Lucian Blaga” din Baia Mare organizează un flashmob ce se va desfăşura în Piaţa Libertăţii din Baia Mare, vineri, 9 iunie, între orele 18:00 şi 21:00.

Sâmbătă, 10 iunie, între orele 17:00 şi 19:00, pe stadionul „Viorel Mateianu” din Baia Mare, se va desfăşura meciul de fotbal dintre echipele FC Lăpuşul Târgu Lăpuş şi AS Avântul Bârsana, reprezentând finala Ligii a IV-a, meci la care vor participa atât suporterii celor două echipe cât şi iubitorii fotbalului din Baia Mare sau din alte localităţi.

Comuna Săcălăşeni organizează în Coruia „Festivalul Internaţional al Cireşelor”. Manifestările cultural-artistice vor avea loc duminică, 11 iunie, în intervalul orar 11:30-21:30.

Duminică, 11 iunie a.c., între orele 13.00 şi 18.00, în Parcul „Regina Maria” din municipiul Baia Mare, se vor desfăşura activităţile organizate de către Asociaţia Studenţească Amicus din Cluj Napoca în cadrul proiectului „Orăşelul Copiilor”.

În calitate de parteneri, alături de autorităţile locale şi de instituţiile din municipiul Baia Mare, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Maramureş va participa cu mijloace şi tehnică specifică, realizând totodată şi o serie de activităţi educativ-preventive cu copiii participanţi.

Jandarmii din cadrul Postului de jandarmi Montan Şuior vor prezenta tehnica auto şi materiale de intervenţie precum şi reguli ce trebuie respectate în domeniul montan.

La standul Jandarmeriei, copiii dar şi adulţii, se vor putea familiariza cu materialele din dotarea jandarmilor montani dar şi cu modul de folosire a acestora pe munte.

În Sighetu Marmaţiei, duminică, 11 iunie, între orele 14:00 şi 20:00, în Parcul Grădina Morii, Asociaţia Fraţi Minori Capucini organizează cea de-a IX-a Sărbătoare a Voluntariatului.
Echipajele de jandarmi vor menţine permanent legătura cu reprezentanţii organizatorilor pentru soluţionarea operativă a oricărui incident.

Pentru evitarea incidentelor nedorite şi a oricăror situaţii de natură să tulbure ordinea publică, Jandarmeria Maramureş adresează următoarele recomandări:

Cei care participă la aceste evenimente să manifeste răbdare, iar dacă sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială să solicite ajutorul echipajelor de jandarmerie, care sunt acolo pentru a preveni conflictele de orice natură.

Totodată, jandarmii recomandă să nu lăsaţi nesupravegheate bunurile şi obiectele personale de valoare.

Informaţii furnizate de IJJ Maramureş

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA