Acasă sinucidere maramures Misiuni ale jandarmilor maramureşeni la cumpăna dintre ani. Afla aici ce mesaj...

Misiuni ale jandarmilor maramureşeni la cumpăna dintre ani. Afla aici ce mesaj transmite seful Jandarmeriei Maramures

DISTRIBUIȚI

În perioada 31 decembrie a.c.– 02 ianuarie 2013, Jandarmeria Maramureş va intensifica măsurile de ordine şi siguranţă publică asigurate la nivelul judeţului, pentru ca cetăţenii să poată petrece revelionul  în siguranţă. Astfel, peste 30 de jandarmi maramureşeni vor fi la datorie în noaptea dintre ani şi vor acţiona, atât independent cât şi în sistem integrat, în cooperare cu celelalte structuri care au atribuţii în acest domeniu.

Jandarmii maramureşeni vor fi prezenţi pentru a asigura ordinea publică la evenimentele organizate în Piaţa Revoluţiei din Baia Mare precum şi în Sighetu Marmaţiei, Vişeu de Sus, Borşa, Târgu Lăpuş, Şomcuta Mare şi Fărcaşa.

De asemenea, jandarmii din cadrul posturilor montane vor fi la datorie pentru a asigura un climat de siguranţă în zona pârtiilor de schi şi pe traseele turistice adiacente din staţiunile Mogoşa, Şuior, Izvoare, Cavnic şi Borşa.

 LA  MULŢI  ANI  TUTUROR  MARAMUREŞENILOR!

Anul nou ne oferă prilejul deosebit de plăcut de a vă transmite calde felicitări şi urări de bine, sănătate, viaţă îndelungată, prosperitate şi fericire.

Cu această ocazie, Inspectorul şef al I.J.J. Maramureş transmite tuturor maramureşenilor ca această sărbătoare să aducă bucurii în suflete şi în casă, sănătate, realizări depline alături de cei dragi.

„LA MULŢI ANI!”

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA