AcasăEvenimentMISIUNE DE SALVARE - Trei cățeluși luați din curtea unei bătrâne care...

MISIUNE DE SALVARE – Trei cățeluși luați din curtea unei bătrâne care strangulase un altul pe Valea Borcutului(VIDEO)

DISTRIBUIȚI

Astăzi reprezentanții Adăpostului pentru Animale Baia Mare, însoțiți de polițiștii de la Ecarisaj și cei de la Poliția Locală Baia Mare au ajuns astăzi la poarta bătrânei de pe Valea Borctului de unde săptâmâna trecută a fost ridicat un cățel ștrangulat cu un cablu.

În gospodăria femeii mai erau trei câini: o femelă și cei doi cățeluși ai ei. Misiunea de salvare a fost una inedită. Și asta deoarece în noaptea de duminică spre luni bătrâna a decedat la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare. Polițiștii locali au reușit să ia legătura cu o rudă de-a proprietarei, care și-a dat acordul verbal ca animalele să fie ridicate.

Cei de la Ecarisaj au tranchilizat femela, iar cei doi puiuți au fost luați în brațe de reprezentanții Adăpostului pentru Animale.

caini 6„Am sunat la poliție, ne-au ajutat și hingherii, am avut acordul unei rude de-a proprietarei și am reușit să intrăm înăuntru și femela a fost tranchilizată și pe puiuți am reușit să îi prindem și îi luăm în adăpst la noi” a precizat pentru ActualMM.ro, Alexandra Zoicaș.

VEZI AICI IMAGINI ȘOCANTE CÂND UN CÂINE STRANGULAT CU UN CABLU A FOST RIDICAT DIN ACEEAȘI GOSPODĂRIE.

VEZI AICI IMAGINI ȘOCANTE DE LA CAVNIC.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA