AcasăMARAMURESUL ISTORICMirele si 40 de nuntasi au ajuns la spital dupa ce au...

Mirele si 40 de nuntasi au ajuns la spital dupa ce au facut toxiinfectie alimentara

DISTRIBUIȚI

După ce au petrecut la o nuntă, mai multe persoane au ajuns la spital acuzând dureri de cap şi prezentând stări de greaţă. Se pare că problemele ar fi apărut din cauza brânzei pe care nuntaşii au servit-o la masă. „Cinci persoane care se aflau azi noapte la o nuntă în localitatea Cireşoaia au ajuns la Spitalul Municipal din Dej prezentând simptome de toxiinfecţie alimentară”, scrie  Dejeanul.ro.

Nunta a avut loc la Căminul Cultural din Cireşoaia şi potrivit primelor date stări de greaţă şi vărsături au prezentat aproape toţi cei care au participat la ospăţ. Petrecăreţii au mers la spitalele din Bistriţa, Beclean şi Dej pentru îngrijiri medicale şi tratament.

„Cazul  se află deja în atenţia noastră şi colegii mei s-au deplasat la faţa locului unde au şi început o anchetă. Deocamdată nu ştim exact despre câte persoane îmbolnăvite este vorba şi nici de la ce produs au apărut problemele. Nu ştiu nici dacă au fost cazuri de internări în spital. Mai multe detalii vom şti abia după ce vom trage primele concluzii ale anchetei”,  a declarat pentru Bistriţeanul.ro directorul adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică Bistriţa-Năsăud, dr. Doina Petri. La ospăţ au participat peste 350 de persoane şi se pare că aproximativ 40, printre care şi mierele, ar fi ajuns la spital. Serviciul Judeţean de Ambulanţă Bistriţa-Năsăud a fost solicitat de mai multe ori azi-noapte şi în această dimineaţă pentru a transporta la spital persoanele care s-au simţit rău.

„La noi la spital au ajuns în cursul nopţii 34 de persoane. Nu este ceva grav, este o toxiinfecţie alimentară uşoară. O parte dintre cei care s-au prezentat la urgenţă aici au fost trimişi la Bistriţa la spital. Cei de la DSP au deschis o anchetă şi fac cercetări pentru  a afla ce s-a întâmplat”, a explicat pentru Bistriţeanul.ro dispecerul de serviciu din cadrul Spitalului Orăşenesc Beclean.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA