spot_img
AcasăNews AlertMircea Man: “Repornirea gazului la Sighet trebuie să se facă doar sub...

Mircea Man: “Repornirea gazului la Sighet trebuie să se facă doar sub supravegherea specialiştilor de la E.ON Gaz”

DISTRIBUIȚI

În ultimele zile, muncitorii firmei Berg Sistem Gaz au efectuat o serie de verificări şi săpături în zona în care s-a produs tragedia cauzată de exploziile de duminică, 19 februarie. În acelaşi timp, este în plină desfăşurare ancheta pe marginea tragicului eveniment. Însă, cei mai afectaţi sunt sighetenii care locuiesc în zonă. Nu au scăpat de şoc şi trăiec cu teamă în continuare. Ei sunt convinşi că problema branşamentelor defectuoase la reţea este încă departe de a fi rezolvată. 

Mircea Man, preşedinte al Consiliului Judeţean Maramureş, are un punct de vedere categoric faţă de repornirea gazului la Sighetu Marmaţiei:

“Se pare că lucrările executate la Sighet de către cei de la SC Berg Sistem Gaz, se apropie de final. Dar, o spun public, repornirea gazului la Sighet trebuie să se facă doar sub supravegherea specialiştilor de la E.ON Gaz, lucru pe care de altfel l-a cerut şi directorul Berg Sistem, Constantin Berevoianu. Acest lucru confirmă încă o dată, dacă mai era nevoie, că reprezentanţii respectivei firme mai au reţineri faţă de propria competenţă. Pe această cale, îi transmit conducerii Berg Sistem Gaz şi celor care stau în spatele acestei firme, dorinţa unei paciente internate la Spitalul de Arşi din Bucureşti: <<Luaţi toate măsurile de siguranţă care se impun, astfel încât să nu se mai repete. Să nu mai păţească nimeni la fel ca noi, pentru că DOARE, DOARE foarte tare>>”.

CITESTE SI DESPRE PRIMA EXTERNARE

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA