spot_img
AcasăEvenimentSportMircea Lucescu: "Nu am de ce să plec la Paris, mai am...

Mircea Lucescu: „Nu am de ce să plec la Paris, mai am multe de făcut la Doneţk”

DISTRIBUIȚI

 

Mircea Lucescu, antrenorul lui Şahtior Doneţk, a fost invitat la DolceSport, în aceeaşi zi în care a primit titlul de „Antrenorul anului” de către presa în Ucraina.
„Mi se pare că este absolut normal să primesc acest premiu pentru că am câştigat tot ce se putea în Ucraina, campionatul, Cupa, Supercupa. Înseamnă puţin şi pentru mine, îţi este apreciată munca pe care ai făcut-o într-un an. Nu s-a pus problema să plec la PSG, nu mi-am dorit niciun moment lucrul ăsta. Nu-mi doresc acum o altă provocare, îmi doresc să rămân la Şahtior, pentru că e o echipă care are un potenţial mare”, a apreciat Mircea Lucescu.
Despre arbitraje: „Am primit gol cu Chelsea la un minut după ce expirase timpul, la Torino am avut un penalti, acasă cu Juventus am primit gol din ofsaid şi mai puteam primi un penalty. E o problemă cu echipele din Estul Europei până a ajunge să fie stimate. S-a făcut atâta caz de golul nostru cu Nordsjaelland, dar noi când am păţit acest lucru cu Barcelona nu s-a mai făcut atâta caz”.

Despre antrenorii români: „Sunt foarte bucuros pentru performanţa lui Dan Petrescu. Mă uit cu foarte multă atenţie la toţi antrenorii tineri, ca Dan Petrescu, Dorinel Munteanu, care încearcă să-şi facă un drum”.

Despre situaţia de la Rapid: „Nu este posibil ca Rapidul să dispară, cu tradiţia, cu istoria ei. În momentul ăsta trebuie să intervină Ministerul Transporturilor şi să preia clubul. Trebuie să intervină statul. Astea sunt alibiuri, că nu ni se dă salariul, tu trebuie să joci!La Galatasaray am avut jucători neplătiţi un an, eu am luat salariul de la ei când eram deja la Beşiktaş. Mi-a plăcut Porumboiu, care a spus că nu ar lua jucători într-o astfel de situaţie. Nici de la Craiova nu trebuia să ia nimeni jucători. Aşa mi se pare fair play”.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA