Acasă Eveniment Sport Minunea se poate întâmpla! Sven Goran Eriksson a venit ieri la Ploiești!

Minunea se poate întâmpla! Sven Goran Eriksson a venit ieri la Ploiești!

DISTRIBUIȚI

Petrolul Ploieşti se pregăteşte să dea lovitura în fotbalul românesc. Fostul selecţioner al Angliei, Sven Goran Eriksson, se pregăteşte să devină manager al clubului care ar urma să fie finanţat cu zeci de milioane de euro de către un fond de investiţii din Asia. Tehnicianul suedez a făcut luni o vizită neaşteptată la stadion.
Tehnicianul care a câştigat cupa şi campionatul în trei ţări diferite – Suedia, Portugalia şi Italia – se pregăteşte să prea Petrolul Ploieşti. Mutarea-bombă ar fi posibilă doar cu sprijinul unui fond de investiții italo-asiatic, pe care Florian Walter, noul finanțator al “lupilor” încearcă să-l atragă la Ploieşti.
Fostul selecţioner al Angliei și reprezentantul firmei Seamed au făcut luni o vizită neaşteptată la stadion şi au fost încântați de condiţiile găsite la Petrolul. Celebrul antrenor, însoţit de fiul său, Johan Eriksson, şi de soţia acestuia Amana, au făcut un tur amănunţit al stadionului.
Aceştia au fost impresionaţi atât de aspectul construcţiei, cât şi de calitatea gazonului de pe Ilie Oană. Eriksson s-a întâlnit apoi cu primarul municipiului, discuțiile durând mai bine de o oră. Grupul la care este acţionar intenţionează să investească 27 de milioane de euro la Petrolul. Pentru Sven Goran Eriksson, aceasta nu este prima experienţă cu România, tabloidele britanice relatând pe larg despre relaţia suedezului cu una dinte nepoatele părintelui Galeriu din urmă cu câţiva ani.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA