spot_img
AcasăActualitateSocialMINORI TÂLHARI - Femeie tâlhărită de trei bărbați, dintre care doi cu...

MINORI TÂLHARI – Femeie tâlhărită de trei bărbați, dintre care doi cu vârste sub 18 ani

DISTRIBUIȚI

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au finalizat cercetările şi au dispus trimiterea în judecată a inculpaţilor Andrei Abel Daniel, L.C.C. în vârstă de 17 ani şi L.V., în vârstă de 16 ani, toţi în stare de arest preventiv, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

”În rechizitoriul întocmit, procurorii au reţinut următoarea stare de fapt:

În data de 14.02.2016, în jurul orelor 19.00, în baza unei înţelegeri prealabile, inculpaţii Andrei Abel Daniel, L.C.C. şi L.V., au urmărit-o pe persoana vătămată P.F. pe str. Aleea Mărăşeşti din municipiul Baia Mare, iar primul i-a smuls poşeta care conţinea documente personale, un telefon mobil şi o sumă de bani, fiindu-i cauzat un prejudiciu în valoare totală de 200 de lei. În urma violenţelor ce au fost exercitate asupra sa, persoana vătămată a căzut pe trotuar şi a suferit leziuni traumatice care au necesitat pentru vindecare un număr de 8-9 zile de îngrijiri medicale.

Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Baia Mare”, se arată în comunicatul de presă al Tribunalului Maramureș.

Această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă, spre judecare, situaţie care nu poate în nici un fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA