AcasăActualitateMINIVACANȚĂ DE RUSALII - CFR a suplimentat numărul trenurilor

MINIVACANȚĂ DE RUSALII – CFR a suplimentat numărul trenurilor

spot_img

DISTRIBUIȚI

CFR Călători a anunțat că în perioada minivacanței de 1 iunie și Rusalii capacitatea de transport va fi adaptată la nivelul întregii rețele feroviare în funcție de evoluția și dinamica traficului de pasageri.

MINIVACANȚĂ DE RUSALII Trenurile către cele mai solicitate destinații (Constanța, Iași, Brașov, Vatra Dornei, Sighetu Marmației, Sibiu, Craiova, Cluj-Napoca, Satu Mare, Timișoara) vor avea în plus 8.000 de locuri față de zilele obișnuite, iar personalul feroviar și activitatea la casele de bilete vor fi suplimentate acolo unde sunt solicitări, arată Libertatea.

Pentru a evita aglomerația și situațiile neplăcute  generate de afluența mare de pasageri, recomandăm planificarea din timp a călătoriei cu trenul. Pentru călătoria în trafic intern, biletele de tren pot fi achiziţionate cu anticipaţie de până la maxim 30 zile, inclusiv pentru călătoria de întoarcere.
În plus, pentru procurarea din timp a biletelor, recomandăm studenților să acceseze agenția de voiaj CFR din campusul universitar Regie București și casele de bilete dedicate lor și marcate vizibil în spațiile din holurile marilor gări. CFR Călători mulțumeşte tuturor pasagerilor care își cumpără de fiecare dată bilet de tren.
Înainte de efectuarea călătoriei, rugăm pe toți pasagerii să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare„, a transmis conducerea companiei. Societatea de Transport Feroviar de Călători este operatorul naţional ce efectuează transportul public de călători pe calea ferată.

Sursă info.

Recomandarea editorului: http://2.actualmm.ro/1-iunie-baia-mare-de-ziua-copilului-campul-tineretului-din-baia-mare-prinde-viata-pentru-cei-mici/

Citește și: http://2.actualmm.ro/important-pentru-cetateni-programul-de-functionare-al-s-c-vital-s-perioada-1-5-iunie-2017/

Te-ar putea interesa și: http://2.actualmm.ro/pas-important-pentru-gestionarea-situatiilor-de-urgenta-maramures-se-va-implementa-un-sistem-modern-de-comunicare-intre-institutii/

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA