AcasăActualitate112MINIVACANȚĂ DE FOC – Trei zile, patru incendii în Maramureș. Au ars...

MINIVACANȚĂ DE FOC – Trei zile, patru incendii în Maramureș. Au ars două acoperișuri și un microbuz de transport persoane

spot_img

DISTRIBUIȚI

MINIVACANȚĂ DE FOC  Minivacanța de Rusalii i-a prins la datorie pe pompierii din Maramureș. În timp ce majoritatea maramureșenilor s-au bucurat de sărbători, pompierii militari au fost la datorie pentru a stinge incendiile izbucnite pe raza județului.

Duminică, 27 mai, pompierii din cadrul Gărzii Bogdan Vodă au fost alarmați de faptul că un incendiu a izbucnit la coșul de fum al unei locuințe din localitatea Ieud. În urma incendiului a ars funinginea din coșul de evacuare al fumului.

Și pompierii sigheteni au intervenit duminică pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință din Iapa. Focul a distrus acoperișul din lemn pe o suprafață de 180 de metri pătrați, 10 metri pătrați de perete portant, aparatură electrocasnică, mobilier divers, o magazie pe o suprafață de 40 de metri pătrați și un adăpost de animale pe o suprafață de 50 de metri pătrați.

Ieri, 28.05., pompierii borșeni au intervenit și ei pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un mijloc de transport persoane. Focul a mistuit mijlocul de transport în proporție de 85%.

Ultimul incendiu a avut loc astăzi dimineață, 29 mai, în Viseu de Sus. Acoperișul unei locuințe a fost cuprins de flăcări. Au ars circa 100 de metri pătrați de acoperiș din lemn și 50 metri pătrați de plafon din lemn.

Informații furnizate de ISU Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA