AcasăActualitateMINIVACANȚA DE 1 MAI – Recomandările jandarmilor maramureșeni pentru evitarea evenimentelor neplăcute

MINIVACANȚA DE 1 MAI – Recomandările jandarmilor maramureșeni pentru evitarea evenimentelor neplăcute

spot_img

DISTRIBUIȚI

MINIVACANȚA DE 1 MAI   Pe lângă misiunile de bază ce le revin, jandarmii maramureşeni vor acţiona pe întreg teritoriul judeţului nostru, în scopul asigurării ordinii publice şi în special a desfăşurării în bune condiţii a evenimentelor ce sunt organizate în această perioadă, vor desfăşura acţiuni specifice, în cooperare cu celelalte instituţii abilitate, atât în mediul urban cât şi în cel rural, cu precădere în zonele şi arterele intens circulate, urmărind identificarea şi descurajarea persoanelor care tulbură liniştea publică.

În perioada 28 aprilie – 02 mai a.c., la nivel judeţean, se vor desfăşura manifestări culturale, artistice şi sportive asociate „Zilei Internaţionale a Muncii” şi „Zilei Internaţionale a Tineretului” dintre care amintim următoarele:

În zilele de  01 şi 02 mai a.c.,  începând cu ora 17:00 în Piaţa Millenium din Baia Mare se desfăşoară evenimentul cultural artistic „Baia Mare – Capitala Tinerilor”. La acest eveniment vor avea loc concerte în aer liber.

În data de 02 mai  a.c., între orele 17:00-19:00, pe stadionul „Viorel Mateianu” din Baia Mare se va desfăşura meciul de fotbal dintre echipele C.S. Minaur Baia Mare –  Lăpuşul Târgu Lăpuş, etapa a IV – a, meci din cadrul Cupei României.

De asemenea, numeroşi turişti îşi vor petrece minivacanţa de 1 mai în staţiunile turistice de pe raza judeţului Maramureş astfel că  jandarmii de la Posturile Montane Şuior, Cavnic, Valea Vaserului şi Borşa  din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureş, vor fi prezenţi în zona staţiunilor montane şi pe traseele turistice  intensificând acţiunile în zona de competenţă şi în mod deosebit acolo unde este posibil să se producă evenimente, fiind pregătiţi să intervină în diferite situaţii. Jandarmii montani acţionează zilnic în aceste staţiuni turistice şi trasee montane din judeţ pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică,  pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor, precum şi pentru salvarea celor aflaţi în dificultate.

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe „112”.

 

Informații furnizate de IJJ Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA