AcasăActualitate112MINISTERUL AFACERILOR INTERNE ANUNŢĂ - Zeci de mii de poliţiști vor primi...

MINISTERUL AFACERILOR INTERNE ANUNŢĂ – Zeci de mii de poliţiști vor primi mai mulţi bani începând cu luna februarie

DISTRIBUIȚI

MINISTERUL AFACERILOR INTERNE ANUNŢĂ Peste 28.000 de polițiști vor beneficia, începând din luna februarie 2018, de majorări salariale prin creșterea unor sporuri.

Anunțul a fost făcut în această după-amiază de reprezentanții Ministerului de Interne, prin intermediul unui comunicat de presă.

“Având în vedere resursele bugetului anului 2018, MAI va asigura o majorare a sporului pentru risc şi suprasolicitare neuro-psihică de la 5 % la 10%, începând cu 1 februarie 2018, dar și acordarea acestui spor pentru mai multe categorii de polițiști.

Alți polițiști din domeniul arest-transfer vor primi o indemnizație pentru pază și supraveghere. De aceste creșteri vor beneficia 28.000 de polițiști.

Dintre cei 28.000 de polițiști fac parte, spre exemplu, polițiștii de la acțiuni speciale şi poliţiştii cu atribuţii pentru cercetarea la fața locului: judiciariști, criminaliști, pirotehniști, conductori câini, etc.

În plus, începând cu anul 2018, se acordă o indemnizaţie pentru pază şi supraveghere de 5% pentru poliţiştii care asigură paza, escortarea şi supravegherea deţinuţilor, reţinuţilor, arestaţilor preventiv, pe timpul efectiv prestat în astfel de condiţii.

Aceste majorări vin pentru stimularea unor polițiști care desfășoară activități deosebite și care sunt similare cu cele de poliție judiciară”, se arată în comunicatul MAI.

Sursa info Observator

citeşte şi INTERVENȚIE ÎN SIGHET – Un spărgător periculos a fost săltat de către polițiștii maramureșeni

 

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA