AcasăLifestyleMonden#MINDSHOW - Spectacol de magie şi umor cu Vlad Grigorescu în Baia...

#MINDSHOW – Spectacol de magie şi umor cu Vlad Grigorescu în Baia Mare

DISTRIBUIȚI

#MINDSHOW Vineri, 19 mai, începând cu ora 19:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Baia Mare, magia se combină cu umorul, iar uimirea și hohotele de râs vor fi rezultatele experimentării imposibilului și al extraordinarului.


Vlad Grigorescu – magician, mentalist, iluzionist, finalist la „Românii au Talent”, câștigător și coprezentator la iUmor – te provoacă să ieși din casă și să participi la un show care-ți va lua mințile.

#MINDSHOW, spectacolul 100% interactiv, plin de umor, mister și emoții este o experiență LIVE unică. Dacă rutina zilnică vă obosește și stresează, atunci e musai să-i dați mentalității un restart. Cum? Simplu! Prin MAGIE! „E real???” se întreabă cei care pe parcursul întregului show interacționează cu Vlad Grigorescu și trec prin tot felul de stări, de la amuzament până la emoție și uimire.

„Acest spectacol este cel mai ambițios proiect al meu. Am lucrat foarte mult la el, mai ales că eu am făcut și am coordonat tot, de la lumini, la sunet, la proiecție, la grafică, la scenariu, la scenografie etc. Sunt sigur că îi va lua complet prin surprindere pe spectatori, pentru că e plin de întorsături interesante. Îmi doresc ca oamenii să vină cu mintea deschisă și să fie pregătiți să se joace”, spune Vlad.

#MINDSHOW face parte din seria spectacolelor pe care Vlad Grigorescu le prezintă în întreaga țară, prin intermediul turneului #MINDFUCK TOUR. Demonstrațiile sale combină tehnici psihologice de manipulare și intuiție cu tehnologie multimedia și interactivitate, pentru a crea iluzia unui al șaselea simț. Vlad Grigorescu a adus conceptul de mentalism și hipnoză de scenă în România și este recunoscut pentru scepticismul său privind paranormalul.

Acest eveniment nu este recomandat copiilor sub 12 ani, datorită complexității lui.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA