Acasă berzmude Minciună crasă marca ACL! Klaus Iohannis, adeptul minciunii și al învrăjbirii românilor

Minciună crasă marca ACL! Klaus Iohannis, adeptul minciunii și al învrăjbirii românilor

DISTRIBUIȚI

România lucrului bine furat continuă prin minciuna crasă a ACL. Cei care îl susțin pe Klaus Iohannis continuă seria minciunilor bine ticluite și a atacurilor la persoană, fără a înțelege că în România anului 2014, mesajele lui Băsescu nu mai au fundament. Astfel, într-un comunicat de presă remis de ACL se stipulează faptul că Guvernul Ponta refuză întăbularea gratuită a terenului, proiect pe care îl regăsim în programul candidatului Klaus Iohannis. Și pentru a dovedi că minciuna, învrăjbirea și hoția sunt singurele atuu-uri ale ACL, vom arăta că prin Ordonanța nr. 8/2014, publicată in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 151 din 28 februarie 2014, s-a stabilit că fondurile încasate de ANCPI, începând cu 1.09.2014, să fie alocate integral și exclusiv pentru realizarea cadastrului sistematic în România.

Pentru realizarea cadrului legal tehnic adecvat pentru punerea în aplicare a prevederilor Ordonanței nr. 8/2014, prin Ordinul nr. 700/2014 al Directorului general al ANCPI, publicat în MO nr. 571/2014, a fost aprobat Regulamentul de avizare, recepție și înscriere în evidențele de cadastru și carte funciară a imobilelor prin care s-au stabilit procedurile tehnice de lucru privind realizarea cadastrului sistematic cât și a cadastrului sporadic.

În 150 de comune din țară a început implementarea cadastrului sistematic. Cinci comune au fost selectate din Maramureș

Pentru realizarea cadastrului sistematic la nivelul țării, prin Hotărârea Consiliului de administrație al ANCPI din 27.10.2014 a fost aprobat Programul Național de Cadastru și Carte Funciară care a fost supus spre aprobare Guvernului României, urmând ca, în acest an, în 150 comune din întreaga țară, să înceapă deja implementarea cadastrului sistematic, complet gratuit pentru cetățeni, iar în următorii 5-7 ani, în funcție de potențialul tehnic al firmelor de topografie –cadastru și de încasările la bugetul ANCPI să se finalizeze realizarea cadastrului sistematic în intreaga țară.

Pentru prima dată în ultimii 25 de ani s-au creat, astfel, premisele tehnice și financiare, în mod real și nu numai declarativ, de realizare a cadastrului sistematic, gratuit pentru toți cetățenii.

În cadrul Programului Național de Cadastru și Carte Funciară, în etapa din acest an, pentru prima dată, județul Maramureș a fost cuprins cu un număr de cinci comune, respectiv: Recea, Satulung, Săcălașeni, Fărcașa și Dumbrăvița, selectate având în vedere mărimea comunei și ponderea pădurilor în cuprinsul suprafeței totale, numărul populației, stadiul aplicării legilor fondului funciar și, nu în ultimul rând, potențialul economic al zonei, urmând ca, începând cu anul 2015, programul să se extindă treptat în toate localitățile rurale din județ.

Facem, așadar, un apel public către ACL   de a nu prelua proiectele deja implementate de Guvernul Ponta și a le muta, apoi, în programul candidatului ACL. Iar expresiile jignitoare care se regăsesc în comunicatul remis, precum ”și-au bătut joc de români”, ”dăunători”, ”minciună” se potrivesc, din păcate, doar reprezentanților ACL. Propagandiștii lui Klaus Iohannis au închis această campanie pe care au au dus-o de la început la modul cel mai mizerabil, cu o altă minciună marca ACL.

Biroul de presă al PSD Maramureș

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA