spot_img
AcasăActualitateMINAUR PUNE BAIA MARE ÎN MIŞCARE - Proiect de captare a interesului...

MINAUR PUNE BAIA MARE ÎN MIŞCARE – Proiect de captare a interesului băimărenilor pentru activităţi sportive de masă

DISTRIBUIȚI

MINAUR PUNE BAIA MARE ÎN MIŞCARE Clubul Sportiv Minaur, club de drept public al municipiului Baia Mare, invită băimărenii să facă sport în cadrul proiectului “Minaur pune Baia Mare în mişcare”.

Proiectul se va desfășura pe o perioadă de 9 luni, respectiv decembrie 2017 – septembrie 2018, și se adresează tuturor celor care doresc să facă mișcare, de la elevi din clasele primare 0-4, liceeni, cadre didactice, sportivi și iubitori ai sportului de toate vârstele.

Pe parcursul celor 9 luni, băimărenii vor avea ocazia să participe la o gamă variată de sporturi, atât individuale cât și de echipă cum ar fi: șah, handbal, mini fotbal, tenis de masă, tenis de câmp, fitness și aerobic, dansuri sportive, beach handball, competiții de orientare, skate și ciclism, demonstrații de oină, fotbal american, ș.a., urmând ca proiectul să se încheie cu un semi-maraton.

Prin acest proiect conducerea clubului își propune captarea interesului populaţiei din municipiul Baia Mare pentru activităţi sportive de masă şi antrenarea unui număr cât mai mare de elevi, iubitori ai sportului şi sportivi în desfășurarea de activităţi sportive, atât individuale cât şi de echipă, în vederea cultivării relaţiilor de prietenie, de colaborare, a iniţiativei şi imaginaţiei creatoare prin activitatea sportivă.

“În drumul nostru spre performanță avem obligația să ne aplecăm atenția și asupra sportului de masă și a celui școlar. Respectându-ne calitatea de club de drept public, vom organiza și vom sprijini organizarea oricărui eveniment sportiv de pe raza municipiului Baia Mare, cu scopul declarat de a atrage tineretul spre mișcare indiferent de ramura sportivă pe care o aleg tinerii.

Vom anunța lunar competițiile pe care urmează să le organizăm pentru ca toți cei dornici de mișcare să poată deveni parte a acțiunii <Minaur pune Baia Mare în mișcare>”, spune Ionuț Marta, director general CS Minaur.

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA