AcasăEvenimentSportCONFIRMĂ - Daniel Bera, cinci goluri pentru echipa națională în amicalul cu...

CONFIRMĂ – Daniel Bera, cinci goluri pentru echipa națională în amicalul cu Serbia 

spot_img

DISTRIBUIȚI

Aseară, la Belgrad, echipa națională a României a disputat un meci amical împotriva Serbiei, partida terminându-se la egalitate, scor 30-30, după ce reprezentativa țării noastre a condus la pauză cu patru goluri diferență, scor 13-17.

În lotul echipei naționale a României s-a aflat și jucătorul Minaurului, Daniel Bera, acesta reușind să marcheze de cinci ori în poarta sârbilor.

România: I. Iancu (2 mingi apărate), Irimuș (10 mingi parate) — Bera 5 goluri, Mocanu 3, Ramba 2, Gavriloaia 1, Ghionea 5, Racoțea, D. Iancu 1, Fenici 5, Novanc 1, Csepreghi 6, Stavrositu, D. Grigoraș 1.

Echipa națională va juca la Baia Mare în preliminariile pentru Campionatul Mondial. Pe 10 ianuarie, România va juca împotriva Finlandei (ora 20:30), iar pe 14 ianuarie va întâlni echipa Austriei. Accesul la aceste meciuri se va face pe bază de bilet, prețul unui tichet pentru un singur meci fiind de 20 de lei. Vor exista și pachete care să permită accesul la ambele partide, prețul acestora fiind de 30 de lei.

Biletele se vor putea achiziționa de la casele de bilete ale Sălii Polivalente “Lascăr Pană”, sau de pe site-ul www.eventim.ro.

Sursa: minaur.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA