AcasăActualitatePoliticMihail Boldea îi dă cu flit lui Băsescu. ”Nu sunt în Kenya,...

Mihail Boldea îi dă cu flit lui Băsescu. ”Nu sunt în Kenya, sunt în Congo. Să nu mă caute că vin acasă!”

spot_img

DISTRIBUIȚI

Nu sunt în Kenya, sunt în Congo. Am venit cu avionul în Kenya şi am plecat cu maşina în Congo. Am intrat pe internet acum şi am văzut declaraţiile lui Băsescu. Nu trebuie să mă caute ei pentru că vin eu”, a spus deputatul Mihail Boldea, într-un interviu în exclusivitate pentru „Gândul”. Asta după ce președintele Traian Băsescu se îmbățoșa astăzi în fața polițiștilor: ”Boldea se află în Kenya. Mă voi implica personal în aducerea lui în țară. Îl vom găsi chiar în gaură de șarpe!”
Deputatul a sunat la ziarul „Gândul” şi a povestit că se află în Congo, deşi fusese iniţial şi în Kenya, apoi a plecat cu maşina spre această destinaţie. El spune că a citit declaraţiile făcute de preşedintele Traian Băsescu şi că nu este nevoie să mai fie căutat pentru că va reveni singur în ţară.
Boldea mai spune că este un om liber şi că i-a spus procurorului care l-a chemat la audieri la DIICOT că va pleca şi că acesta i-a spus să plece. El mai susţine că şi pe 23 decembrie a fost audiat, iar a doua zi a plecat la schi. Boldea a povestit că şi această plecare era programată, dar că nu l-a întrebat nimeni.
Deputatul a spus că se află în Congo şi că urmează să vină singur în România săptămâna viitoare, că îşi caută bilete. El acuză „circul” făcut familiei sale şi susţine că nu este niciun prejudiciu în dosar.
Mihail Boldea completează că dosarul este „o măgărie făcută de Roberta (Anastase) şi de Buda (Daniel)”. El spune că trebuia ca procedura de ridicare a imunităţii să dureze cinci zile şi că trebuia să fie chemat şi el la Comisia Juridică.
Convorbirea cu Boldea s-a încheiat după 8 minute.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA