Acasă Eveniment Mihai Nemeș, cercetat penal pentru tentativă de omor, faptă comisă în prima...

Mihai Nemeș, cercetat penal pentru tentativă de omor, faptă comisă în prima zi a anului!

DISTRIBUIȚI

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş au dispus începerea urmăririi penale faţă de învinuitul Nemeş Mihai, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă de omor calificat şi furt calificat.
În sarcina învinuitului Nemeş Mihai s-a reţinut că în data de 01.01.2013, în jurul orelor 14:00, aflându-se în locul numit „Livada bocotanului” de pe raza municipiului Sighetu Maramației, acesta a folosit violenţe faţă de partea vătămată P.S.I., aplicându-i mai multe lovituri cu o bâtă, cauzându-i leziuni corporale. De asemenea, învinuitul în acel context, i-a sustras un bun ce aparţinea părţii vătămate P.S.I.

Învinuitul Nemeş Mihai a fost reţinut pe timp de 24 de ore, iar prin ordonanţa din data de 3.01.2013, s-a dispus măsura obligării de a nu părăsi ţara, pe o perioadă de 30 de zile.
Facem precizarea că începerea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA