AcasăActualitateSocialMETODE INEDITE - Cum poți face bani frumoși în numele științei

METODE INEDITE – Cum poți face bani frumoși în numele științei

spot_img

DISTRIBUIȚI

METODE INEDITE În SUA există metode inedite prin care poți să faci bani frumoși în numele științei. Oamenii își pun la bătaie corpul pentru diverse experimente medicale și nu numai pentru a-și umple portofelul. Libertatea.ro prezintă cele mai creative metode.

METODE INEDITE  Sângele uman este un lichid clar ce conține multă apă, dar este plin și de enzime, proteine și anticorpi.

Acesta este folosit pentru a crea terapii care să trateze boli pentur boli autoimune, pentru victime arse sau tulburări de coagulare. Pentru o astfel de donație în SUA, oamenii primesc între 20 și 50 de dolari. Și în România, donatorii primesc bonuri de masă.

Donează celulele reproductive sau spermă

Clinicile de fertilizare ajută femeile ale căror ovare nu produc ovule sănătoase să rămână însărcinate cu ajutorul unor ovule donate de alte femei prin inseminare in vitro. În SUA, femeile care își donează ovulele primesc de la clinici între 5.000 și 10.000 de dolari. Bărbații pot, de asemenea, să doneze lichid seminal pentru băncile de spermă printr-o procedură mult mai ușoară , însă mai puțin profitabilă, decât donatoarele de ovule. Ei sunt plătiți cu sume între 30 și 200 de dolari pe donație, însă acșetia pot face bani mai mulți pentru că pot dona mai multe mostre de lichid seminal.

Să stai întins în pat timp de 70 de zile pentru 18.000$

NASA folosește această procedură pentru a simula schimbările pe care le suportă corpul unui astronaut când pleacă în spațiu. Astfel, reprezentații agenției plătesc cu sume colosale doritorii care sunt de acord ca timp de 70 de zile, 24 de ore pe zi, să stea întins în pat fără să se simte. Însă, pentru acest lucru fiecare persoană trebuie să se pregătească mental pentru un astfel experiment. Nu toată lumea poate rezista sau nu se poate simți confortabil  cu această poziție pe o perioadă atât de lungă, însă suma primită pentru acest experiment nu e una de ignorat…18.000 de dolari.

sursa

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA