AcasăActualitatePoliticMetode de menținere la putere. Senatorul PDL Sorina Plăcintă, luată om la...

Metode de menținere la putere. Senatorul PDL Sorina Plăcintă, luată om la om prin tot Parlamentul!

DISTRIBUIȚI

În timpul dezbaterii moţiunii de cenzură, senatorul PDL Sorina Plăcintă, într-o discuţie cu Elena Udrea, a izbucnit în plâns. La ieşirea pe holurile Parlamentului, Sorina Plăcintă n-a vrut să declare presei motivul real pentru care a plâns în plen, susţinând că este supărată ca ziariştii atentează la viaţa ei intimă. Totuşi, într-un târziu, a recunoscut că va vota moţiunea.
Un deputat din opoziţie aflat în sală a declarat că Elena Udrea a certat-o pe Sorina Plăcintă pentru decizia luată. Ieşind din plen, Sorina Plăcintă s-a refugiat, urmărită de ziarişti, în biroul unei comisii la 100 de metri distanţă de plen şi deşi negociatorii PNL şi PSD au căutat-o, ea nu a mai stat de vorbă cu ei.

Timp de 30 de minute, senatorul PDL Radu F. Alexandru (un traseist notoriu, dar care critică traseismul) a stat în biroul Comisiei de cultură de la Camera Deputaţilor şi a încercat să o convingă pe Sorina Plăcintă să nu voteze împotriva guvernului. După ce au ieşit din cabinetul comisiei, Radu F. Alexandru nu a vrut să declare nimic presei, în timp ce Sorina Plăcintă, care era înca cu ochii în lacrimi, a declarat următoarele: “Votez moţiunea, nu trec la opoziţie, probabil voi pleca acasă, este viaţă şi fără politică”.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA