AcasăActualitate112METODE DE CONTRABANDĂ - Peste 1.000 de țigarete ascunse în filtrele de...

METODE DE CONTRABANDĂ – Peste 1.000 de țigarete ascunse în filtrele de aer

DISTRIBUIȚI

METODE DE CONTRABANDĂ Fie viscol, ninsoare sau ger, pentru traficanții de țigări nu are niciun fel de importanță. Ba chiar în încercarea de a trece cât mai multă marfă de contrabandă peste granițele României, infractorii recurg la fel de fel de metode, scrie Libertatea.

METODE DE CONTRABANDĂ Polițiștii de frontieră de la Albița, județul Vaslui, au descoperit, și cu ajutorul câinilor special antrenați, peste 1.000 de țigarete ascunse în filtrele de aer ale unui microbuz și alte o mie plasate sub scaunul șoferului.

Când ansamblul de vehicule – microbuz și remorcă -, ambele înmatriculate în Republica Moldova au intrat în punctul de trecere a frontierei Albița, polițiștii care erau de serviciu au știut că le-a venit ”clientul” pe care îl așteptau.

Existau infirmații culese din teren că Mihail P., în vârstă de 60 de ani pregătește un transport ilegal de țigarete aduse din țara vecină. În urma controlului, în timpul căruia, polițiștii de frontieră au desfăcut autoturismul, au fost descoperite aproape o sută de pachete de țigări cu timbru de acciză emis în Republica Moldova, distribuite în mod egal în filtrele de aer condiționat și în spatele scaunului șoferului.

 Câteva ore mai târziu, prin același punct de trecere a frontierei a încercat să intre cu țigări de contrabandă și o tânără în vârstă de 26 de ani. Marfa – 536 de pachete de țigări de diferite mărci,tot cu timbru de acciză din Republica Moldova  -, era ascunsă în bagajele Laurei A., dar și în roata de rezervă a Opel-ului pe care-l conducea.

 

Firește, în ambele cazuri polițiștii de frontieră au confiscat marfa de contrabandă în valoare de 2.860 de lei, iar cei doi traficanți au fost amendați, împreună, cu 13.000 de lei.

sursa

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA