AcasăActualitateSocialMETEO - Vremea în Maramureş pentru 4-5 august

METEO – Vremea în Maramureş pentru 4-5 august

DISTRIBUIȚI

METEO În Maramureş este aşteptată joi vreme în general frumoasă, dar și mai caldă decât în intervalul precedent.

METEO Meteorologii spun că în toate zonele județului cerul va fi predominant însorit, iar vântul va sufla slab.

Maximele termice încep să crească din nou, astfel că la prânz se vor înregistra 29 grade Celsius în Baia Mare, vor fi 28 grade în Sighetu Marmaţiei și Seini, 27 grade vor arăta termometrele în Târgu Lăpuș, în timp ce în Cavnic și Borșa nu se vor înregistra mai mult de 23 grade Celsius.
Spun prognozele că în Baia Mare joi și vineri este așteptată vreme în general frumoasă și caldă. Pe parcursul ambelor zile cerul va fi predominant însorit, iar soarele va străluci cu putere. Vântul va sufla slab, iar maximele termice în creștere pot ajunge până la 31 grade Celsius.
Vreme în general frumoasă este aşteptată în următoarele două zile în Sighetu Marmaţiei. Prognozele arată că în zonă cerul va fi mai mult senin, iar soarele va străluci cât e ziua de lungă. Vântul va sufla slab, iar maximele termice încep să crească din nou și pot ajunge până la 31 grade Celsius.
În următoarele două zile se anunţă vreme în general frumoasă și caldă în Borşa. Meteorologii spun că în zonă joi și vineri va fi soare, doar că din când în când norii mai pot lua locul acestuia. Vântul va sufla slab, iar maximele termice, în creștere față de zilele precedente se vor situa în jurul valorii de 26 grade Celsius.
În Cavnic se anunţă vreme în general frumoasă pe parcursul următoarelor două zile. Prognozele arată că joi și vineri cerul va fi mai mult senin, iar norii doar răzleți. Vântul va sufla slab, iar maximele termice nu vor depăşi 26 grade Celsius.
Vreme frumoasă este aşteptată și în Târgu Lăpuş joi și vineri. Meteorologii spun că pe parcursul ambelor zile cerul va fi predominant senin, iar nori care mai apar vor fi cu totul răzleți și trecători. Vântul va sufla slab, iar maximele termice se vor situa în jurul valorii de 30 grade Celsius.
În Seini va fi vreme frumoasă și caldă pe parcursul următoarelor două zile. Spun prognozele că joi și vineri în zonă cerul va fi mai mult senin, iar maximele termice vor marca o creștere, astfel că spre sfârșitul intervalului se vor situa în jurul valorii de 31 grade Celsius.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA