AcasăActualitateSocialMETEO - Vremea în Maramureş pentru 14-15 iunie 2016

METEO – Vremea în Maramureş pentru 14-15 iunie 2016

DISTRIBUIȚI

Vreme răcoroasă, dar instabilă se anunţa marți în întreg Maramureşul. Potrivit prognozelor în toate zonele judeţului cerul va fi mai mult acoperit şi se vor semnala averse de ploaie, însoţite de tunete şi fulgere. Vântul va prezenta unele intensificări pe durată ploilor, iar maximele termice vor fi ceva mai scăzute decât în intervalul precedent. Sunt aşteptate la prânz 21 grade în Seini, vor fi 20 grade în Sighetu Marmaţiei, în Baia Mare termometrele vor oscila în jurul valorii de 19 grade, în timp ce în Cavnic nu vor fi mai mult de 15 grade. Cele mai scăzute temperaturi de numai 14 grade se vor înregistra în Borșa.

În următoarele două zile va fi vreme în general închisă în Baia Mare. Meteorologii spun că marți și miercuri soarele se va arăta destul de puţin de după norii care vor aduce averse însoţite de tunete şi fulgere. Maximele termice, în creştere uşoară, se vor situa în jurul valorii de 23 grade Celsius.

În Sighetu Marmaţiei vremea rămâne caldă, dar va fi schimbătoare. Prognozele spun că marți și miercuri în zonă instabilitatea atmosferică va fi accentuată şi vor fi averse însoţite de tunete şi fulgere. Vântul va sufla slab, iar maximele termice vor ajunge până la 23 de grade Celsius.

În Borșa este așteptată vreme în general închisă pe parcursul următoarelor două zile. În zonă cerul va fi mai toată ziua acoperit şi vor cădea ploi sub formă de aversă. Vântul va prinde putere mai cu seamă pe durata ploilor, iar maximele termice în creştere vor oscila în jurul valorii de 17 grade Celsius.

Vreme ceva mai caldă, dar schimbătoare se anunță în Cavnic în următoarele două zile. Potrivit meteorologilor, marți și miercuri în zonă soarele se va arăta destul de rar. Treptat norii vor fi numeroşi şi vor aduce ploi cu caracter de aversă. Maximele termice se vor situa în jurul valorii 18 grade Celsius.

În Târgu Lăpuș se anunță vreme caldă, dar mai mult închisă pe parcursul următoarelor două zile. În zonă norii vor fi numeroși şi vor aduce averse însoţite de tunete şi fulgere. Vântul va sufla ceva mai tare doar pe durata ploilor, iar maximele vor ajunge pană la 22 grade.

Vreme caldă, dar schimbătoare se anunță în următoarele două zile în Seini. Meteorologii spun că marți și miercuri soarele se va arăta destul de puţin de după norii care vor aduce averse. Fenomenele electrice vor fi şi ele prezente, vântul poate sufla ceva mai tare pe durată ploilor, iar maximele termice se vor situa în jurul valorii de 25 grade Celsius.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA