AcasăActualitateMETEO – Soare și temperaturi ridicate în Maramureș, ploi și vânt în...

METEO – Soare și temperaturi ridicate în Maramureș, ploi și vânt în restul țării

spot_img

DISTRIBUIȚI

METEO   Astăzi ploile vin în majoritatea zonelor şi vor fi mai consistente în sud-vest, la deal şi la munte. Maximele pleacă de la 16 grade în Moldova şi ajung la 24 de grade în nord-vestul ţării.

În Dobrogea şi Bărăgan găsim atmosferă schimbătoare, înnorări, ploi temporare şi un vânt activ. Doar în sud-estul extrem domină timpul frumos şi abia la noapte s-ar putea vâna câţiva stropi. Temperaturile vor fi în scădere uşoară.

În Moldova sudică şi în nordul Munteniei o să plouă din când în când, apare un pic şi soarele, iar temperaturile în scădere faţă de ieri, se opresc pe la 21-22 de grade.

În nordul Moldovei şi în Bucovina se anunţă o zi cam mohorâtă, cu ploi frecvente şi temperaturi mai modeste decât în celelalte zone. La amiază vor fi cel mult 18-19 grade.

O să plouă şi în nordul Transilvaniei, dar în Maramureş aşteptăm vreme mai bună, soare şi doar câţiva stropi de ploaie. Maximele, scad uşor faţă de ziua trecută, dar pe aici se vor înregistra cele mai ridicate valori din ţară, de 23-24 de grade.

 

Sursă info: Știrile Pro TV

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA