AcasăNews AlertMETEO - Cum va fi vremea în acest weekend, în Maramureș

METEO – Cum va fi vremea în acest weekend, în Maramureș

DISTRIBUIȚI

Sâmbătă

Meteorologii anunță temperaturi ridicate în cea mai mare parte a județului, mercurul în termometre va urca până la 32…33 de grade celsius pe parcursul zilei. Vremea va fi în general frumoasă și călduroasă, cerul va fi în general senin în prima parte a zilei. Izolat, indicele temperaturaumezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități. După masa, cerul va fi variabil prezentând înnorări temporar accentuate, iar în a doua parte a nopții se vor semnala, izolat, averse însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat, cantitățile de apă vor fi mai însemnate și se va semnala grindină.

Temperaturile minime vor fi cuprinse între 14 și 17 grade celsius.

Duminică

Vremea se răcește considerabil, temperaturile maxime ajungând la 16…18 grade celsius. Cerul va fi variabil, cu înnorări accentuate în a doua parte a zilei. Local, se vor semnala averse însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

Așadar, dacă aveți planuri de weekend care constau în drumeții prin pădure sau alte activități recreative în natură, nu uitați să vă echipați adecvat condițiilor meteo.

ActualMM

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA