AcasăEvenimentMesterul popular Barsan catre Helmuth Duckadam: "Sunt tare suparat ca a vandul...

Mesterul popular Barsan catre Helmuth Duckadam: „Sunt tare suparat ca a vandul meciul la Steaua Bucuresti!” Vezi cine crede Helmuth Duckadam ca este „suspectul” (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

Vizita de ieri a lui Helmuth Duckadam, directorul de imagine a echipei Steaua Bucuresti, la Barsana a adus multa bucurie in comunitatea locala. Dupa ce fotbalistii de la Avantul Barsana au primit echipamentele sportive si mingile din partea eroului de la Sevilla, la iesire din sediul Primariei Barsana, acesta s-a prins intr-o hora moroseneasca cu localnicii. „E mai greu de jucat orice dans. Fotbalul este cel mai usor si cel mai frumos” a spus Helmuth Duckadam. De acolo, directorul de imagine a Stelei a vizitat si terenul de fotbal din Barsana. „Aia e tribuna oficiala? Trebuie sa recunosc ca pe National Arena arata mai bine. Din pacate, toate statioanele, cel din la Satu Mare, de la Baia Mare, de la Resita, din pacate toate au ramas in paragina. Nu s-au dat in concesiune, inclusiv Steaua ca sa joace pe Ghencea plateste 30.000 de euro pe meci. Joaca pe National Arena cu 50.000 de euro pe meci. Stadioanele se prapadesc. Va trebui sa schimb ceva” a spus Duckadam.
De pe terenul de fotbal, Helmuth Duckadam a ajuns in casa celebrului mester popular din Barsana, Toader Barsan. „Bine ca v-am gasit! Domnul Helmuth Duckadam a fost nascut pentru asa ceva. Ne-am mandrit cu el. Taranii nostri erau mandri de el. Portarul nostru minune o facut la Sevilla. Dar trebuie sa va spun domnule Duckadam ca is tare suparat cu meciul asta al nostru, cu jucatorii de la comuna noastra. Au vandut meciul la Steaua” a spus Barsan. „Pai aveau si ei nevoie de un echipament, de o minge” a spus Helmuth Duckadam. „Eu am fost sigur ca o sa castige. O fost pregatiti bine! Sange de maramuresean, nu o fost mai multi jucatori la Steaua ca astia. Tot 11 o fost si ei. Eu zic ca o vandut careva meciul. Numai asta o putut fi. Eu am fost sigur ca o sa castigam” a spus Barsan. „Domnule daca o vandut cineva, numai capitanul de echipa a putut fi” a replicat Helmuth Duckadam.
Directorul de imagine al Stelei a vizitat atelierul mesterului si impreuna cu jucatorul, capitanul de echipa, viceprimarul Barsantei, Stefanca Teodor, cu senatorul Liviu Marian Pop au servit un paharel de horinca.

VEZI AICI CE ECHIPAMENTE A PRIMIT AVANTUL BARSANA DIN PARTEA STELEI BUCURESTI SI ASCULTA MELODIA COMPUSA DE MARAMURESENI PENTRU DUCKADAM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA