AcasăActualitateMESAJUL LUI CĂTĂLIN CHERECHEȘ - Ce a spus primarul la ultimul cuvânt...

MESAJUL LUI CĂTĂLIN CHERECHEȘ – Ce a spus primarul la ultimul cuvânt în procesul de la Tribunalul Cluj

DISTRIBUIȚI

Așa cum prevede codul de procedură, primarul băimărean Cătălin Cherecheș a avut ultimul cuvânt în procesul în care a fost trimis în judecată de DNA Cluj în 2016, scrie Clujust.ro

Am crescut intr-o familie cu valori morale, in care nu am auzit de dosare penale, am auzit dupa ce am devenit primar. Aveam o situatie financiară arhisuficienta pentru mine si pentru urmașii mei.

Am ales să merg spre zona publică ca să onorez numele tatalui meu, care pentru mine e sfânt. Nu am mers în serviciul public ca să mă târguiesc ca la piață.

Am ajuns intr-o situatie în care am facut bine, am ajutat si conjuctura a facut sa fiu aici (Tribunalul Cluj – n.red)

Am invatat ceva din toata povestea asta: Am invatat nu doar sa uit, ci sa inteleg fiecare om de ce face niste lucruri. Nu le face intotdeauna din rautate razbunare, a fost un lucru pe care l-am invatat si am castigat.

Am invatat sa fiu tolerant si sa nu am ranchiuna. Pentru asta, intr-un fel, punerea in paranteza a vietii mele e o lectie si cu un anumit caracter pozitiv.

Vin in fata dvs (a judecătorului – n.red) – si nu vorbesc de instanta la modul general – simtind ca vin in fata unui reprezentant al unei institutii in Romania poate cu cel mai important rol acum in societate si am toata increderea ca o sa dati un exemplu despre cum aduci lucrurile in echilibru acolo unde altii au incercat sa le dezechilibreze.

Nu va cer sa faceti dreptate, pentru ca conform codului puteti, dar dreptatea in sufletul meu e deja asezata. Am invatat sa nu am ranchiuna, sa iert, sa inteleg omul.

Nu sunt sfant, dar toate pacatele de om, de barbat nu au legatura cu codul penal. Asadar, am incredere in verticalitatea, profesionalismul si mentalitatea unui om tanar (judecătorul n.red)”, a spus primarul.

Sursă info: Clujust.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA