AcasăNews AlertMesajul deputatului PSD de Maramureș, Gabriel Valer Zetea, de Anul Nou: "Acum,...

Mesajul deputatului PSD de Maramureș, Gabriel Valer Zetea, de Anul Nou: „Acum, la pragul dintre ani, vă invit să învățăm să preluăm tot ceea ce este bun din anul care se încheie, să ducem mai departe valorile și reperele morale care ne fac cinste și să pășim spre 2023 mai înțelepți și pregătiți pentru noi provocări”

DISTRIBUIȚI

La mulți ani, dragi maramureșeni!
La mulți ani, dragi români!

Sfârșitul anului ne îndeamnă de fiecare dată la două acțiuni: pe de-o parte e un moment de bilanț, când cântărim realizările anului care tocmai se încheie și măsura în care am reușit să ne atingem obiectivele propuse. Pe de altă parte, este un moment prielnic rezoluțiilor, planurilor de viitor și ambițiilor transpuse în proiecte pentru noul an. Acum, la pragul dintre ani, vă invit să învățăm să preluăm tot ceea ce este bun din anul care se încheie, să ducem mai departe valorile și reperele morale care ne fac cinste și să pășim spre 2023 mai înțelepți și pregătiți pentru noi provocări.

Gândul meu se îndreaptă astăzi către toți maramureșenii, cărora le urez un An Nou binecuvântat și prosper, cu sănătate și împliniri pe toate planurile!

La mulți ani 2023! Fiți binecuvântați!

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA