AcasăActualitate112MESAJ SFÂȘIETOR - A fugit de acasă ca părinții să nu divorțeze:...

MESAJ SFÂȘIETOR – A fugit de acasă ca părinții să nu divorțeze: ”Mamă, nu mi-ai dat de ales. Ori împreună, ori fără mine!”

DISTRIBUIȚI

Dorul de mamă – plecată la  muncă în Anglia -, dar și un divorț care pare că nu mai poate fi evitat de părinții săi oricum separați de ceva vreme, au răvășit atât tare mintea și sufletul unui adolescent încât acesta a decis, în felul său, să lupte pentru ca familia să-i fie din nou unită.

Ștefan Damian Ghiță, din satul ilfovean Zurbaua a fugit de acasă lăsând în urma lui nu numai durerea unor părinți speriați la gândul că fiul lor ar putea păți ceva, ci și un mesaj sfâșietor pentru cea care i-a dat viață, prezintă în exclusivitate Libertatea.

Prins în capcana unui viitor neînțeles, departe de visele în care părinții și fratele îi erau aproape, Ștefan s-a lăsat pradă unei hotărâri rebele prin care el speră ca ”ai lui” să formeze din nou o familie. A fugit de acasă abandonând cu totul viața trăită doar alături de tatăl său pe care o considera tristă, ba chiar o povară imposibil de dus. Pe când părintele său era la serviciu, băiatul a luat din casă două sute de lei și actele sale și a plecat cine-știe-încotro. Un gest care a furat și puținele zâmbete și surâsuri care mai luminau fața bărbatului care-l creștea singur în lipsa mamei plecată – cu celălalt fiu al lor -, în Anglia.
Înainte de a ieși pe ușa gospodăriei, în semn de răzvrătire în fața destinului care i-a fărâmițat familia, Ștefan a așternut pe o jumătate de filă câteva rânduri. Un soi de justificare emoționantă a abandonului său gândit ca ”armă” împotriva divorțului părinților pe care-i vrea iar împreună.

Sursă info și foto, dar și continuarea, AICI.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA