Acasăsinucidere maramuresMESAJ DE LA ANONYMOUS – Hackerii susțin că al treilea război mondial...

MESAJ DE LA ANONYMOUS – Hackerii susțin că al treilea război mondial este iminent

spot_img

DISTRIBUIȚI

MESAJ DE LA ANONYMOUS  Hackerii de la Anonymous au transmis un nou mesaj teribil „către cetățenii lumii”, după tensiunile care au avut loc între SUA și Rusia în urma luptelor din Siria. Astfel, hackerii celebrei rețele Anonymous dezvăluie că „pentru Pentagon, Al Treilea Război Mondial este iminent”, informează Yahoo News.

Mesajul lor vine, totuși, la o săptămână după ce fostul lider rus, Mihail Gorbaciov, a declarat că „lumea a ajuns într-un punct extrem de periculos”. Astfel, hackerii de la Anonymous transmit mesaje îngrijorătoare în noua serie de filmulețe pe care le-au publicat pe internet.

„Când ai un guvern care operează fără niciun fel de limită, care militarizează politica și care își vede propriul popor ca pe un inamic și ai toate astea în fața ta, nu trebuie să va îndoiți că ambele tabere au aceleași interese”, este o parte din mesajul transmis de hackeri, care condamnă atât Rusia, cât și SUA pentru actele lor.

Citește și PANICĂ – Explozie la un bloc de locuințe din Bistrița. Mai multe persoane au ajuns la spital

Războiul civil din Siria și ascensiunea ISIS au produs sute de mii de victime în ultimii ani, provocând o situație umanitară dezastruoasă.

Marea Britanie a cerut ca Rusia să fie aspru sancționată pentru acțiunile ei în Siria. Între timp, Barack Obama susține că SUA va învinge Statul Islamic.

Gruparea jihadistă Stat Islamic va fi înfrântă, deși după ”o bătălie foarte dificilă”, a apreciat președintele american Barack Obama într-un interviu publicat marți, transmite DPA. El a evidențiat eforturile trupelor irakiene de a recuceri orașul Mosul, ultimul bastion al SI din Irak, și faptul că forțele jihadiste nu au înregistrat nicio victorie majoră în Irak și Siria ”timp de peste un an”.

„Stat Islamic rămâne în defensivă, coaliția noastră este în ofensivă și, chiar dacă asta va continua să fie o bătălie foarte dificilă, am încredere că vom câștiga și că Statul Islamic va pierde”, a spus Barack Obama, conform Stirileprotv.

Totuși, președintele SUA a avertizat că gruparea Stat Islamic „încă are capacitatea de a realiza și de a inspira atacuri teroriste” și a cerut o cooperare internațională mai buna cu privire la schimbul de informații și securitatea frontierelor.

„Împiedicarea ‘lupilor singuratici’ și a micilor celule teroriste care plănuiesc să ucidă oameni nevinovați în țările noastre rămâne una dintre cele mai dure provocări pentru noi”, a afirmat Obama.

Sursă info.

Sursă foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA