spot_img
AcasăActualitateMESAJ DE FELICITARE - Cătălin Cherecheș despre alegerea Prea Sfințitului Iustin Sigheteanul...

MESAJ DE FELICITARE – Cătălin Cherecheș despre alegerea Prea Sfințitului Iustin Sigheteanul Episcop al Maramureșului și Sătmarului: Decizia Sfântului Sinod a fost una firească și dreaptă

DISTRIBUIȚI

Printr-un mesaj postat pe contul său oficial de Facebook, primarul ales al municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, transmite felicitări pentru alegerea Prea Sfințitului Iustin Sigheteanul de către Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române în calitate de Episcop al Maramureșului și Sătmarului.

„Mă alătur credincioșilor ortodocși în acest moment de binecuvântată bucurie, când Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române a decis alegerea Prea Sfințitului Iustin Sigheteanul în calitatea de Episcop al Maramureșului și Sătmarului. Transmit alese și sincere felicitări Prea Sfinției Sale, alături de speranța că ne va păstori mulți și binecuvântați ani de acum înainte, așa cum ne-a obișnuit: aplecat înspre comunitate, înspre oameni, mereu deschis să ajute pe cei aflați în nevoie, dar și deschis spre cultură și dezvoltare”, spune primarul ales al băimărenilor.

Cherecheș nu a omis să îl pomenească în mesajul său și pe cel considerat „Sfântul Maramureșului”, ÎPS Justinian

„Consider că decizia Sfântului Sinod a fost una firească și dreaptă în ceea ce îl privește pe Iustin Sigheteanul care a dovedit că este dedicat întru – totul lui Dumnezeu, Bisericii Ortodoxe și credincioșilor ortodocși, fiind un adevărat stâlp de sprijin al eparhiei și al comunității. Sunt onorat că am avut oportunitatea în ultimii ani să construim împreună pentru comunitate proiecte de suflet în domeniul social și cultural, că am reușit să realizăm împreună pași importanți în edificarea Catedralei Episcopale. Am încredere că Prea Sfinția Sa Iustin Sigheteanul va ști să fie pentru Maramureș și Satu Mare episcopul oamenilor, continuând lucrarea binecuvântată de Dumnezeu a celui pe care l-am iubit, îl iubim și îl vom prețui în suflet și în amintire mereu: Înalt Prea Sfințitul Justinian Chira”, a mai scris Cătălin Cherecheș.
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA