Acasăsinucidere maramuresMESAJ - Boier Bibescu și Sarmalele Reci lansează single-ul și videoclipul „Pare...

MESAJ – Boier Bibescu și Sarmalele Reci lansează single-ul și videoclipul „Pare ușor” (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

Pentru Boier Bibescu totul „Pare Ușor”, așa că s-a hotărât să ne și cânte asta, alături de Sarmalele Reci.

Dacă ultima perioadă a fost plină pentru Boier Bibescu, datorită implicării în producții pentru alți artiști, dar și pentru că a lansat trei piese proprii, “Îmi e dor” (feat. Alex Velea), “Stare de Show” (feat. Puya, Jon Baiat Bun, Rashid & Alex Velea) și “Ok” (cu băieții de la The dAdA), simpaticul producător și cântăreț încheie anul tot în forță, printr-o nouă lansare – single-ul și videoclipul „Pare Ușor”, în colaborare cu Sarmalele Reci.

“Pare Ușor” este un featuring cu Sarmalele Reci, care include și vocea plină de personalitate a lui Jo și e inspirat dintr-o poveste universală, care poate fi a oricăruia dintre noi.

Cu toate că piesa a fost compusă mai demult, Boier Bibescu susține că abia acum a venit momentul lansării ei: “Mi-am dorit mult o piesă cu Sarmalele Reci și am tras vocile cu ei de acum trei ani. A venit momentul să lansez o piesă cu mesaj, care mă caracterizează în pragul maturității în care mă aflu în prezent. Pentru mine sunt foarte importanți cei 7 ani de acasă și perseverența joacă, de asemenea, un rol important în evoluția unei persoane. Totul <<Pare Ușor>>, dar fiecare dintre noi știe cât efort depune pentru realizarea unor lucruri”.
Zoltan Andras, liderul trupei Sarmalele Reci, spune: “Colaborarea cu Boier Bibescu este una specială. A fost interesant că ne-am întâlnit atât în idei, cât și în abordarea acestei piese, care cu siguranță că va fi un mare succes. Sperăm ca fanii ambilor artiști să găsească o bucurie în această nouă piesă și colaborare”.

Videoclipul este regizat de către Richard Stan & Claudiu Stan, iar personajele principale sunt doi actori de teatru si film: Vlad Furtuna, cel care joacă rolul copilului neajutorat și Codrin Boldea, copilul devenit adult.

Nu doar colaborarea este inedită, ci și campania din jurul piesei, care scoate în evidență că în fiecare dintre noi există bunătate, iar datoria noastră este să o scoatem la suprafață și să fim mai umani unii cu alții. Ideii lui Boier Bibescu s-au alăturat și alți artiști de top, precum Alex Velea, Jo, Rashid, Alina Eremia, Criss Blaziny, Alex Mataev și mulți alții, prin postări pe rețelele de socializare și fotografii cu mesajul #PareUsor.

Adrian Tudor

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA