AcasăLifestyleMerită să înlocuiești un display de laptop care s-a spart?

Merită să înlocuiești un display de laptop care s-a spart?

spot_img

DISTRIBUIȚI

Nu există un răspuns definitiv la această întrebare. Fiecare ecran de laptop este diferit și va avea costuri de reparații diferite. De asemenea, calitatea unui ecran de laptop reparat poate varia în funcție de tehnicianul care îl repară. În general, totuși, majoritatea oamenilor ar spune că de obicei, merită să repari ecranul unui laptop spart dacă costul reparației este mai mic decât costul achiziționării unui laptop nou. Cu toate acestea, pe OnLaptop, un display laptop la un pret avantajos, vei găsi cu siguranță și chiar merită.

Așa cum spuneam, costul unui display de laptop variază în funcție de performanța și dimensiunea acestuia. În majoritatea cazurilor, un display laptop costa între 300 și 600 lei. Există peste 20 000 de modele compatibile cu laptop-ul tău, totul depinde de ce ai nevoie.

Este posibil să repari ecranul unui laptop? Merită?

Da, este posibil să repari ecranul unui laptop. În funcție de deteriorare, există o varietate de metode care pot fi folosite.

Dacă ecranul este crăpat sau spart, poate fi nevoie de reparații. Dacă ecranul este doar murdar sau are pete, acesta poate fi curățat și depozitat. Cu toate acestea, dacă ecranul este complet dispărut sau inutilizabil, va trebui să cumperi unul nou și să îl înlocuiești pe cel vechi.

Este dificil să înlocuiești display-ul unui laptop?

Înlocuirea unui display de laptop nu este dificilă, dar poate fi consumatoare de timp și costisitoare. Dacă ecranul este crăpat sau rupt, va trebui înlocuit cu un display nou de la OnLaptop. În caz contrar, dacă ecranul trebuie pur și simplu înlocuit deoarece a devenit învechit sau și-a pierdut culoarea, acest lucru se poate face de obicei fără reparații majore.
Cel mai obișnuit tip de reparație pentru display-ul laptop-urilor este înlocuirea ecranului. Aceasta implică îndepărtarea vechiului ecran și instalarea unuia nou. Uneori, simpla înlocuire a panoului LCD (partea care afișează imaginile) este suficientă și nu necesită reparații suplimentare. Alteori este posibil există probleme suplimentare cu placa de bază sau bateria care trebuie rezolvate înainte ca ecranul să poată fi înlocuit.

Primul pas în înlocuirea ecranului unui laptop este să se determine dacă laptopul trebuie sau nu dezasamblat. Dacă doar anumite părți ale lui trebuie reparate (cum ar fi bateria), acele părți pot rămâne de obicei împreună pentru înlocuirea ecranului. Cu toate acestea, dacă întregul laptop necesită reparații (inclusiv ecranul), va trebui dezasamblat și reasamblat.

Odată ce laptopul este dezasamblat, există mai multe moduri de a instala un nou display de laptop. Cea mai obișnuită modalitate se numește „tapping”: un mic orificiu este găurit într-o parte a panoului de afișare existent și o tijă de sârmă este introdusă în această gaură și lovit de de pe cealaltă parte a panoului. Acest lucru creează un mic spațiu între aceste două panouri care le permite să alunece unul pe lângă celălalt cu ușurință.

O altă opțiune pentru instalarea unui nou ecran de laptop este utilizarea șuruburilor în ambele părți ale panoului. Această metodă necesită mai mult timp și răbdare decât metoda anterioară, dar oferă o stabilitate mai mare, deoarece nu există niciun spațiu între panouri odată ce sunt instalate.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA