AcasăActualitateMercedes-Benz România continuă programul „Centru de Excelență în Tinichigerie & Vopsitorie” București

Mercedes-Benz România continuă programul „Centru de Excelență în Tinichigerie & Vopsitorie” București

DISTRIBUIȚI

Autovehiculele Mercedes-Benz sunt un reper în ceea de privește inovația, performanța, designul și siguranța, anticipând nevoile și exigențele clienților pentru a le oferi o experiență de condus la cele mai înalte standarde. Preocuparea pentru confortul și siguranța clienților Mercedes-Benz a determinat înființarea programului „Centru de Excelență Mercedes-Benz în Tinichigerie & Vopsitorie”, care are ca obiectiv profesionalizarea activității atelierelor T&V și efectuarea de reparații la standardele stricte consacrate ale Mercedes-Benz.

ATP Motors RO Baia Mare este al doilea centru autorizat Mercedes-Benz din România care a primit, în noiembrie 2019, certificarea de „Centru de Excelență Mercedes-Benz în Tinichigerie & Vopsitorie”, după un proces de atestare care a durat aproximativ 12 luni.

Programul „Centru de Excelență Mercedes-Benz în Tinichigerie & Vopsitorie” a presupus investiții considerabile în echipamente de cea mai nouă generație și în școlarizarea personalului pentru a folosi în mod profesionist aceste echipamente, dar și în consultanță de top din partea specialiștilor Daimler pentru efectuarea tuturor reparațiilor la nivelul cerut de către producător, procese de service optimizate la standardele Daimler, auditare constantă pentru menținerea standardelor de exigență și consiliere personalizată din partea Mercedes-Benz România.

Printre echipamentele de specialitate ale ATP Motors RO Baia Mare care deservesc acum lucrările de service prestate se numără un aparat Car-O-Tronic pentru măsurarea electronică a gradului de deformare a caroseriei, un post de lucru utilat complet dedicat reparațiilor în aluminiu și un stand de îndreptare a caroseriei Car-O-Liner.

Ghidul pentru inițiativa Daimler este programul WIS (Workshop Information System), în care sunt specificate toate detaliile referitoare la procedurile specifice lucrărilor de mentenanță și service conform standardelor Mercedes-Benz. Siguranța pasagerilor unui autoturism după un accident auto este garantată doar prin efectuarea reparațiilor la standardele ridicate ale producătorului auto, iar în cazul Mercedes-Benz, aceste exigențe sunt îndeplinite și auditate cu strictețe în cadrul Centrelor de Excelență.

Obiectivul pe termen lung al companiei este crearea unei rețele de Centre de Excelență, care să acopere, din punct de vedere geografic, cele mai importante zone ale țării. Prin desemnarea Centrelor de Excelență Mercedes-Benz în Tinichigerie & Vopsitorie, producătorul Daimler își respectă promisiunea față de clienții din România și nu face compromisuri în ceea ce privește calitatea reparațiilor în urma accidentelor, în cadrul rețelei de parteneri de service ai Mercedes-Benz România.

Centrul de Tinichigerie & Vopsitorie al ATP Motors RO Baia Mare îl regăsiţi la adresa din Bd. Bucureşti nr. 65. Pentru programări: de luni până vineri între orele 8:00 – 16:30, tel. 0362 805 695.

Mai multe informații despre Centrele Autorizate de Service Mercedes-Benz sunt disponibile la adresa: www.mercedes-benz.ro/centre.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA