AcasăAdministrațieIN MEMORIAM - Prefectul Sebastian Mihai Lupuţ regretă decesul agentului şef principal...

IN MEMORIAM – Prefectul Sebastian Mihai Lupuţ regretă decesul agentului şef principal Gheorghe Nistor

DISTRIBUIȚI

Prefectul judeţului Maramureş, Sebastian Mihai Lupuţ, îşi exprimă profundul regret pentru decesul agentului şef principal Gheorghe Nistor, şeful postului de poliţie Vişeu de Jos.

Acesta a fost găsit decedat în sediul instituţiei unde îşi desfăşura activitatea în ziua de 4 ianuarie, împrejurările morţii sale fiind în prezent anchetate sub coordonarea procurorului.

Prefectul Sebastian Mihai Lupuţ îşi exprimă recunoştinţa şi admiraţia faţă de poliţistul care şi-a servit ţara până în ultima clipă, dând dovadă de verticalitate şi curaj, chiar dacă a ştiut că astfel riscă să plătească cu viaţa.

Atitudinea agentului şef principal Gheorghe Nistor este un exemplu de corectitudine şi abnegaţie pentru colegii săi din Ministerul Afacerilor Interne.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu transmite cele mai sincere condoleanţe familiei îndoliate şi speră ca cei în drept să îşi facă datoria cât mai bine, astfel încât cel sau cei găsiţi vinovaţi să plătească pentru fapta lor, aşa cum prevăd legile României. Nimeni nu este mai presus de lege şi este inacceptabil ca aplicarea acesteia să fie împiedicată prin violenţă.

 

Mesaj remis de către Instituţia Prefectului – Judeţul Maramureş

 

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA