AcasăActualitate112MEGA-OPERAŢIUNE - Grupare de spărgători de mașini, arestată în Satu Mare. La...

MEGA-OPERAŢIUNE – Grupare de spărgători de mașini, arestată în Satu Mare. La acțiuni au participat polițiști din Brașov și Maramureș

DISTRIBUIȚI

MEGA-OPERAŢIUNE  Polițiștii din Brașov, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale și sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, au destructurat o grupare infracțională specializată în furturi din autoturisme.

La 22 martie, polițiștii au reținut patru bărbați, cu vârste de 45, 51, 52 respectiv 54 ani. Trei sunt cetățeni moldoveni, iar cel de-al patrulea, cetățean ucrainean.

Ei sunt bănuiți că în perioada octombrie 2017 – prezent ar fi sustras diferite bunuri din autoturisme. Fapte comise pe raza mai multor județe, scrie Presa SM.

foto presa sm
Dispozitivele de bruiaj folosite de spărgători
Modalitatea prin care aceștia ar fi operat era bruierea sistemului centralizat de închidere în momentul acționării acestuia de către proprietarul vehiculului: Portierele rămâneau astfel deblocate.

Polițiștii, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, au documentat activitatea celor patru care au fost depistați aproape de punctul de trecere a frontierei Petea – Satu Mare.

Bărbații au fost escortați pe raza județului Brașov, au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în arestul I.P.J. Brașov. Ulterior, instanța a dispus în cazul acestora arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Ei sunt cercetați în continuare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, într-un dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

La acțiuni au participat polițiști din cadrul inspectoratelor de poliție județene Brașov și Maramureș.

sursa info şi foto Presa SM

citeşte şi CAPTURI IMPORTANTE LA FRONTIERA DE NORD – Şi-au modificat maşinile pentru a ascunde ţigări de contrabandă

INFORMAŢII DE ULTIMĂ ORĂ – Braşoveanul aruncat în Săsar a decedat la Spitalul Judeţean de Urgenţă

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA